MOSSAD ajanı TÜİK mi?

TV kanalında Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile programa giriş cümlesi; “Bir kısım FETÖ’cü ve PKK’lı hesaplar…”

AK Parti’nin zorlandığı her konuda sığındığı tek liman burası oldu. Karşılarındakini derhal FETÖ’cü ve/veya PKK’lı ilan ederek kurtuluyorlar. 15 Temmuz’un büyük nimeti…

Son örnek İsrail ile ticaret.

Kasım ayında 319 milyon dolara düşen ihracatın aralık ayında %35 artışla 429 milyon dolara yükseldiğini yazmıştım. Sonrasında Ticaret Bakanı Ömer Bolat “Biz o malı İsrail gümrüğünden geçiyor ama aslında Filistin’e gönderiyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

Ana argüman şuydu: İsrail, Filistin Devletini tanımadığı için Filistin’e giden mallar İsrail gümrüğünden geçiyor. Hatta İsrail topraklarında da yaşayan 2,2 milyon Filistinli dahil bizden mal alıyor.

***

Önceki gün Ömer Bolat yeni bir açıklama daha yaptı. İsrail ile yaşanan ticareti deşifre edenler için “Marjinal unsurlar, fake hesaplar” diyerek bunları İsrail istihbaratının da desteklediğini bildirdi.

1-İsral ile ticareti en fazla yazanlardan biri olarak söyleyeyim: Fake değilim; adım soyadım ve ne olduğum belli. Hatta bir dönem Ömer Bolat’ın yönetici olduğu Albayrak Grubu’nun sahibi olduğu Yeni Şafak Gazetesi’nde yazarlık ve ekonomi bölüm şefliği yapmıştım. Bir bakıma Ömer Bolat ile mesai arkadaşlığımız bile oldu.

2-Açıkladığımız bilgiler ajanlık bilgisi değil ki; TÜİK verileri…Ve bu verileri ifşa ederek Türkiye’nin İsrail’e desteği kırılmak isteniyor.

***

Dün KARAR Gazetesi sayfalarımızda şu haberi gördünüz: Silah malzemeleri, çelik, barut vs gibi ürünleri Filistin mi alıyor?

Aslında herkesin bildiği şeyleri tekrar tekrar ispatlamak zorunda kalıyoruz. Şimdi size TÜİK verilerinden durumu yeniden arz edeyim:

screenshot-11a.jpg


Olay aslında çok basit. TÜİK Filistin ile ticareti de yayınlıyor. Geçen yıl 5,4 milyar dolar İsrail’e mal satarken Filistin’e 132 milyon dolarlık mal satmışız. Ama sıkışınca “İsrail’e değil, Filistin’e satıyoruz” diye savunma yapıyorlar.

Önceki gün Osman Nur Kabaktepe’de TÜİK hesaplarını montaj vs demişti. Ömer Bolat’ın İsrail ajanlığı söylemini de ekleyince sanırız ortaya farklı bir TÜİK çıkıyor.

Acaba TÜİK İsrail ajanlığı kurumu olmasın! Mesela TÜİK MOSSAD’ın bir yan kuruluşu olabilir mi!
Neden şaşırıyoruz ki, TÜİK verilerini kullananlar için FETÖ-PKK ve son olarak İsrail ajanlığı suçlamasını yapıyoruz ya… Daha ne olsun.

***

Aklıma rahmetli Şükrü Kızılot’un anlattığı fıkra geldi. Aynen oradan nakledeyim:

Adamın biri “Kurban” konusunu anlatıyormuş:

“Çocuğu olmayan Hazreti Davut, Allah’a dua etmiş ve ’Yarabbim bana bir kız çocuğu ver, onu sana kurban edeyim’ demiş... Dua tutmuş; Davut, kızının adını Ayşe koymuş… Gel zaman git zaman, çocuğun kurban edileceği zaman gelmiş. Hz. Davut kızı yatırmış, tam boğazını kesip kurban edecekken Azrail gökten bir keçiyle çıkagelmiş ve ’Kızı bırak, al bu keçiyi kurban et’ demiş...»

Dinleyenlerden biri dayanamamış: “Yahu bunun neresini düzelteyim… Hz Davut değil Hz İbrahim, kız değil erkek, Ayşe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, kurban edilen de keçi değil koç olacaktı!”

Bizim İsrail ile işimiz de döndü tam bu fıkraya.

Bakalım ne zaman düzeltecekler…?

Siyonist İsrail’in Filistinli soykırımı sürerken aklımıza rahmet Necmettin Erbakan’ın sözler geliyor: “Onlara oy vermek demek İsrail oy vermek demektir”

YORUMLAR (48)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
48 Yorum