Yalçın Karadeniz, Beşiktaş'a başkan adayı oluyor

Yalçın Karadeniz, Beşiktaş'a başkan adayı oluyor

Beşiktaş’ın Mayıs ayında yapacağı kongre için kulisler hareketlenmeye başladı. Divan başkanı Yalçın Karadeniz’in Fikret Orman’ın karşısına çıkabileceği iddiaları kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

Yalçın Karadeniz, dünkü Gaziantep maçı için tribündeki yerini alırken, adaylık konusunda da sinyaller verdi. Habertürk’e konuşan Karadeniz, başkan adaylığıyla ilgili soruya “Bir kere şunu söylemek gerek. Her Beşiktaşlı’nın gönlünde o koltuk vardır. Şu an için bu yönde alınmış ciddi bir kararım söz konusu değil. Ancak bu bir teveccüh işi. Eğer camia içinden böyle bir talep olursa, destek olursa adaylığı düşünürüm” ifadelerini kullandı.

Yalçın Karadeniz kimdir?

1942 yılında doğdu. İlk, orta ve yüksek tahsilini İstanbul'da tamamladı. Gümrük Tekel Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı'nda çeşitli kademelerde görev aldı. Gümrükler Baş Müdürlüğü'nden emekli oldu.

Halen Avukatlık yapmakta olan Karadeniz, Beşiktaş yönetimlerinde 3 dönemde; genel sekreter yardımcılığı, amatör şubeler umumi kaptanlığı ve kulüp basın sözcülüğü görevlerini üstlendi.

Futbol Federasyonu üyeliğinde bulunarak 5 Yıllık Kalkınma Planı Futbol Özel İhtisas Komisyonu Raportörlüğü yaptı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği yanında çeşitli sosyal içerikli kulüp üyeliklerinde de bulundu. Bir dönem Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu üyeliği de yapan Karadeniz 2007 yılından bu yana Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

Yalçın Karadeniz, Yıldırım Demirören'in TFF Başkanı seçilmesi ve Beşiktaş Yönetimi'nin istifası üzerine siyah beyazlı kulübün geçici bir süre başkanlığını yürüttü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN