Vitor Pereira: Onu takımda görmek istemiyorum

Vitor Pereira: Onu takımda görmek istemiyorum

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım ve Pereira görüşmesinden, Emenike'ye kötü haber çıktı. Portekizli teknik adamın, Nijeryalı futbolcuyu takımda görmek istemediğini söyledi.

Geçtiğimiz sezonda Fenerbahçe'nin önce Al Ain'e, orada teknik direktörün istememesi üzerine de devre arasında İngiltere Premier Ligi takımlarından Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'a kiraladığı Emmanuel Emenike'nin talipleri azalmıyor.

'TAKIMDA GÖRMEK İSTEMİYORUM'

Vatan'ın haberine göre teknik direktör Vitor Pereira’nın ‘Takımda görmek istemiyorum’ şeklinde rapor verdiği Nijeryalı yıldıza Çin’den talipler olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan Burak Yılmaz, Beşiktaş'tan da Ersan Gülüm gibi isimleri İstanbul’dan ayıran Çinliler’in kısa süre içinde Emenike için Türkiye’ye geleceği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN