Trabzonspor kritik toplantıyı bekliyor

Trabzonspor kritik toplantıyı bekliyor

Bordo-Mavili yönetim, yarın Muharrem Usta başkanlığında UEFA ile önemli bir görüşme yapacak.

UEFA Finansal Fair Play (FFP) tehdidini yakından hisseden ve bir an önce düzlüğe çıkmanın yolunu arayan Trabzonspor, yarın UEFA'da kritik bir toplantıya girecek. Hem ekonomik hem de sportif yönden zor bir süreçten geçen Bordo-Mavililer, mali tabloyu düzeltme adına yaptıkları çalışmaları anlatacak.

YAPILACAK PROJELERLE İLGİLİ SUNUM YAPILACAK

Başkan Muharrem Usta, Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Kulüp Genel Müdürü Sinan Zengin ve kulüp avukatlarının da yer alacağı toplantı, İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşecek. Trabzonsporlular burada UEFA'nın isteklerinin ardından yapılan çalışmalar ve gelecek dönemlerde uygulanacak projelerle ilgili sunum yapacak. Bordo-Mavililer, yaklaşık 2 saat sürmesi beklenen görüşmede UEFA ile yeni bir sözleşme imzalayarak kısa dönemde yaşanabilecek sorunlardan kurtulmayı hedefliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN