Yeni Mafia oyunu geliyor! Mafia: The Old Country'nin çıkış tarihi duyuruldu

Yeni Mafia oyunu geliyor! Mafia: The Old Country'nin çıkış tarihi duyuruldu

Yeni Mafia oyunu duyuruldu! Sicilya'da geçecek olan Mafia: The Old Country oyununun çıkış tarihi duyuruldu...

Gamescom Opening Night Live etkinliğinde, Mafia serisinin yeni oyunu Mafia: The Old Country resmen tanıtıldı. Etkinlikte gösterilen tanıtım fragmanı, serinin klasik tarzını koruyacağına işaret ediyor. Oyuncular, yine hikaye odaklı bir yapımda aksiyon dolu bir maceraya atılacak. Yapımcı firma 2K, Mafia: The Old Country’nin çıkış tarihini de açıkladı.

MAFİA: THE OLD COUNTRY NE ZAMAN ÇIKIYOR?

2K tarafından yapılan açıklamaya göre, Mafia: The Old Country 2025 yılında piyasaya sürülecek. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformlarında, Steam üzerinden erişilebilir olacak. Hikaye, Sicilya mafyasının kökenlerine odaklanacak ve oyun, 2K'nın Hangar 13 stüdyosu tarafından geliştiriliyor.

Hangar 13 Başkanı Nick Baynes, oyunla ilgili şu sözleri dile getirdi: “Mafia: The Old Country, 1900’lerin Sicilya’sında Mafia’nın doğuşunu anlatan etkileyici bir hikayeyi ilk kez gözler önüne seriyor. Mafia serisinin hayranlarının sevdiği klasik mafya filmi atmosferini yeniden canlandırıyoruz ve derin bir doğrusal anlatı sunmayı hedefliyoruz.”

Hangar 13, daha önce karışık eleştiriler alan 2016 yapımı Mafia 3’ün de arkasındaki stüdyo olarak biliniyor. Stüdyo, teknik olarak serinin ilk iki oyununun da yapımcısı, çünkü bu oyunlar 2017’de Hangar 13 ile birleşen 2K Czech tarafından geliştirilmişti. 2K, Aralık ayında Mafia: The Old Country hakkında daha fazla bilgi paylaşmayı planlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN