Xiaomi 15 ve 15 Pro özellikleri sızdırıldı! Ağızları açık bırakıyor: İşte özellikleri

Xiaomi 15 ve 15 Pro özellikleri sızdırıldı! Ağızları açık bırakıyor: İşte özellikleri

Herkesin merakla beklediği Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro teknik özellikleri sızdırıldı! İşte 15 ve 15 Pro teknik özellikleri...

Yılın son çeyreğinde tanıtılması beklenen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 işlemcinin ardından birçok yeni amiral gemisi Android telefonun da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Özellikle ekim ayında tanıtılacak bu güçlü işlemcinin hemen ardından Xiaomi’nin de yeni amiral gemisi modelleri Xiaomi 15 ve 15 Pro’yu tanıtması bekleniyor. Şimdi, bu iki modelin özellikleri sızdırıldı ve rakiplerine gözdağı verecek detaylar gün yüzüne çıktı.

XİAOMİ 15 SERİSİ ÖZELLİKLERİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Xiaomi 15 Pro kamera özellikleri sızdı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ekim ayında yeni amiral gemisi serisini tanıtması beklenen Xiaomi, Xiaomi 15 ve 15 Pro modelleriyle büyük ses getirmeye hazırlanıyor. Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinden güç alacak olan bu cihazlar, piyasadaki rakiplerine karşı önemli avantajlar sunacak.

XİAOMİ 15 VE 15 PRO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Sızdırılan bilgilere göre, Xiaomi 15 serisi LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama ile donatılacak. Standart modelin 4,800mAh veya 4,900mAh batarya kapasitesine sahip olacağı ve 100W kablolu ile 50W kablosuz şarj desteği sunacağı belirtiliyor. Pro modelinde ise 120W kablolu ve 80W kablosuz şarj destekli 5,400mAh batarya bulunacak.

Xiaomi 15: Here's the first detail on the upcoming flagship - Gizchina.com

Ekran tarafında, Xiaomi 15 modeli 6.36 inçlik 1.5K çözünürlüğe sahip düz OLED panel ile gelirken, Xiaomi 15 Pro 6.73 inçlik 2K çözünürlüklü OLED ekran ile piyasaya çıkacak. Her iki modelin ekranları da 120Hz yenileme hızı ve 1400 nite kadar parlaklık sunacak.

Xiaomi 15 serisi, 32 megapiksel ön kameraya sahip olacak. Standart modelde, 50 megapiksel OmniVision OV50H sensörlü ana ve ultra geniş açılı kamera ile 50 megapiksel Samsung JN1 telefoto kamera bulunacak. Pro modelde ise 50 megapiksel OmniVision OV50N ana, 50 megapiksel Samsung JN1 ultra geniş açılı lens ve 50 megapiksel periskop telefoto kamera yer alacak.

Xiaomi 15 ve 15 Pro modelleri, güçlü teknik özellikleri ve yenilikçi tasarımı ile dikkat çekiyor. Snapdragon 8 Gen 4 işlemci ile donatılacak olan bu yeni amiral gemileri, hem performans hem de kullanıcı deneyimi açısından yüksek beklentilere cevap verecek gibi görünüyor. Ekim ayında tanıtılması beklenen bu cihazlar, teknoloji severler tarafından merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN