Windows'un yeni işletim sistemi sürümü duyuruldu! Windows 12 mi geliyor? Sonbaharda piyasada olacak

Windows'un yeni işletim sistemi sürümü duyuruldu! Windows 12 mi geliyor? Sonbaharda piyasada olacak

Microsoft, Windows'un yeni işletim sistemi sürümünü duyurdu! Herkes merakla bekliyordu. Yeni işletim sistemi Windows 12 mi olacak? Yapay zekaya odaklanacak bu yeni işletim sistemi sonbaharda piyasada olacak...

Microsoft, beklenen Windows işletim sistemi güncellemesinin adının Windows 11 olacağını doğruladı. Bu sürümün bir sonraki yıllık özellik güncellemesi olarak sürüm 24H2 olarak tanıtılacağını duyurdu. Yayınlanan bir önizleme derlemesi, Windows Insider programının bir parçası olan kullanıcılar tarafından Ayarlar > Sistem > Hakkında bölümünde sürüm numarasının 24H2 olarak görülecek.

WINDOWS 12 DEĞİL, WINDOWS 11 24H2

windows-12-ne-zaman-gelecek-1.jpg

Bu karar, Windows kullanıcılarına beklenen Windows 12 yerine kolayca güncelleme yapma imkanı tanıyarak Microsoft'un stratejisini yansıtıyor. Önceki spekülasyonlar Windows'un yeni bir sürümle geleceği yönündeydi, ancak Microsoft'un resmi doğrulaması bu beklentileri sona erdirdi.

2024 SONBAHARINDA PİYASADA OLACAK

windows-12-ne-zaman-gelecek-2.jpg

Microsoft'un bu adımı, Windows kullanıcı kitlesini piyasaya yeni bir sürümle alıştırmak yerine, tüm Windows 11 kullanıcılarının kolayca güncelleme yapabilmesini sağlama amacını taşıyor. Sonbahar güncellemesinin Windows 11 özellik güncellemesi olarak sunulması, kullanıcıların sorunsuz bir geçiş yapabilmesine olanak tanıyacak.

YAPAY ZEKA ÖZELLİĞİYLE GELİYOR

windows-12-ne-zaman-gelecek.jpg​​​​​​​

Windows 11'in yeni sürümü, özellikle yapay zeka araçlarına odaklanarak kullanıcılara daha zengin bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu güncelleme, büyük çaplı olmasa da bir dizi yeni yapay zeka özelliği ve genel kalite iyileştirmesi içerecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN