Video indirmek için en iyi programlar hangileri? En iyi video kaydetme programları 2022

Video indirmek için en iyi programlar hangileri? En iyi video kaydetme programları 2022

Birçok kişi Instagram ve Facebook gibi platformlardan video indirmek için kullanılacak programları araştırıyor. Peki, hangi video indirme programları güvenilir? İşte, en iyi video indirme programları...

Çeşitli internet platformlarında yayınlanan videoları farklı programlarla kolayca indirmek mümkün. İşte, en iyi video indirme programları...

EN İYİ VİDEO İNDİRME PROGRAMLARI NELERDİR?

- EaseUS Video Downloader

- 4K Video Downloader

- ByClick Downloader

- WinX Youtube Downloader

- Any Video Converter

- Free YouTube Download

- aTube Catcher

- Video Downloader

- All Video Downloader

- ClipGrap

- ISky Soft Video Downloader

- Fastest Tube

- Freemake Video Downloader

EASEUS VİDEO DOWNLOADER

Bu program, geniş özellikleriyle tam kapsamlı bir video indirme programıdır. Teknik bilgiye sahip olmayan kullanıcılar tarafından kolaylıkla video ile ses dosyalarının indirilmesi mümkündür. Kullanıcı arayüzü sezgisel olduğu için kolay kullanıma sahiptir.

Programda videoların indirileceği dosya ve alt yazılı olup olmayacağı kullanıcıya bırakılıyor. Ayrıca arama özelliğiyle kısa sürede istediğiniz videoyu bularak indirebilirsiniz.

4K VİDEO DOWNLOADER

Program geniş destek hizmetiyle Vimeo, TikTok, SoundCloud, Flickr, Facebook, Instagram, DailyMotion, Twitch ya da YouTube'dan video indirme imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda 3D videosu veya 360 video indirme seçenekleriyle hızlı ve sorunsuz video indirmenizi kolaylaştırıyor.

İndirmek istediğiniz videonun linkini kopyalayarak uygulamaya yapıştırmanız indirmeniz için yeterli olacaktır.

WİNX YOUTUBE DOWNLOADER

İndirmeyi istediğiniz videoya ait linki kopyala yapıştır sistemiyle uygulamadan kolaylıkla indirmeniz mümkün.

BYCLİCK DOWNLOADER

En işlevsel programlardan olan bu uygulama ile istediğiniz formattaki videoyu kolaylıkla indirebilirsiniz. Ayrıca yaşayacağınız sorunlara karşı uygulamadan destek almanız da mümkün.

 en iyi video indirme programları

ANY VİDEO CONVARTER

AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, FLV, SWF, 3GP , DVD, WebM, MP3 gibi formatları destekleyen program, videoları kırpma, ekran oranı değiştirme, ses kalitesi ile formatta değişiklik gibi hizmetler de sunuyor.

FREE YOUTUBE DOWNLOAD

Bu uygulamayla YouTube'da yer alan videoları Mac veya Windows cihazlarına ücretsiz ve seri olarak indirebilirsiniz. Programdaki listeleme ve oynatma özellikleriyle YouTube'da kayıtlı listelerinizde bulunan videoları topluca indirebilirsiniz.

ATUBE CATCHER

Birçok video platformundan indirme imkanı sağlayan uygulamanın en kötü yanı reklamlarıdır. Bundan dolayı uygulamayı kullanacağınız zaman iptal ve ardından reddet seçeneklerini seçerseniz reklamsız olarak kullanabilirsiniz.

Ayrıca, çok fazla video indirmek istiyorsanız hepsini tek seferde indirebilir ve bunu yaparken bant genişliğini en üste çekebilirsiniz.

VİDEO DOWNLOADER

 Google Chrome, Firefox ve Internet Explorer üzerinden izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirmenizi sağlar. Program tarayıcısına uzantısını ekleyerek video izlerken aynı zamanda da indirebilirsiniz.

ALL VİDEO DOWNLOADER

Android cihazlar için geliştirilen bu uygulama ile YouTube, TikTok ve Instagram gibi uygulamalardan video indirebilirsiniz. Bir mobil uygulama için gerçekten de işlevsel özelliklere sahip olan program MP3, MP4, M4A, MOV, AVI ve FLV gibi çok sayıda dosya biçimini desteklemekle kalmıyor, videoları HD, 2K ve 4K çözünürlükte indirebilmenize olanak sunuyor.

 video indirme programları

CLİPGRAP

Basit ara yüzüyle kolay kullanım imkanı tanıyan uygulama, video arama özelliğine sahip. Böylelikle istediğiniz videoyu saniyeler içinde bularak indirme işleminizi tamamlayabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamada ses dosyası indirme özelliği de bulunuyor.

ISKY SOFT VİDEO DOWNLOADER

Bu uygulama ile birçok platformda bulunan videoları ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

FASTEST TUBE

1080p kalitesiyle video indirmenizi sağlayan uygulama, tarayıcınızda sitede belirtilmiş eklentiyi eklemenizin ardından videoları rahatlıkla bilgisayarınıza indirmenizi sağlıyor.

FREEMAKE VİDEO DOWNLOADER

Uygulama; DailyMotion, Youtube ve Facebook gibi uygulamadan video indirme imkanı sunuyor. Ayrıca indirdiğiniz videoları istediğiniz formata da çevirebiliyorsunuz. Videolarını sadece ses dosyası şeklinde indirmeniz de mümkün.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN