Sevilen masa oyunu Monopoly'nin PC ve konsollara geliyor! Ubisoft duyurdu: Ne zaman piyasaya sürülecek?

Sevilen masa oyunu Monopoly'nin PC ve konsollara geliyor! Ubisoft duyurdu: Ne zaman piyasaya sürülecek?

Sevilen masa oyunu Monopoly PC ve konsollara geliyor! Ubisoft duyurdu: O tarihte piyasaya sürülecek! İşte ayrıntılar...

Ubisoft’un yayıncılığını üstlendiği ve Engine Software tarafından geliştirilen MONOPOLY, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam, Epic Games Store, Ubisoft Store) ve Luna platformları için duyuruldu. Bu heyecan verici sürüm, Eylül ayında piyasaya sürülecek.

MASA OYUNU DİJİTAL DÜNYAYA TAŞINIYOR

monopoly-3.jpg

Klasik masa oyunu MONOPOLY, geliştirilmiş grafikler ve yenilikçi oynanış özellikleriyle dijital platformlara geliyor. Oyuncular, sanal tahta üzerinde ilerlerken sabahın ilk ışıklarından fırtınalı geceye kadar değişen hava koşullarını gözlemleyebilecekler. Ancak şehirdeki gizli jetonları keşfederken dikkatli olmalısınız; Bay Monopoly her an karşınıza çıkabilir.

90. YILINDA YENİ DENEYİMLER

Hasbro ve Wizards of the Coast'un dijital strateji ve lisanslama başkan yardımcısı Eugene Evans, MONOPOLY'nin 90. yıl dönümünü kutlarken Ubisoft ile yapılan iş birliğinin önemini vurguladı. Evans, bu yeni sürümün oyuncuları dijital dünyaya tamamen çekerek, tahta üzerindeki özellikleri ve mekanları daha önce hiç olmadığı kadar canlı hale getireceğini belirtti.

monopoly-1.jpg​​​​​​​

AİLE VE ARKADAŞLARLA EĞLENCELİ SAATLER

MONOPOLY’nin bu yeni dijital versiyonu, aynı odada altı kişiye kadar oynanabilen ya da çevrimiçi modda dünya genelindeki diğer oyuncularla rekabet edilebilen seçenekler sunuyor. Oyuncular, tek bir kontrol cihazını paylaşabilir ya da her biri kendi cihazını kullanarak bu eşsiz oyun deneyimini yaşayabilirler.

DİJİTAL PLATFORMLARDA MONOPOLY HEYECANI

monopoly-2.jpg​​​​​​​

Ubisoft ve Engine Software’in iş birliğiyle geliştirilen bu yeni MONOPOLY versiyonu, klasik masa oyununu dijital dünyaya taşıyarak oyunculara benzersiz bir deneyim sunuyor. Geliştirilmiş grafikler, değişen hava koşulları ve sürprizlerle dolu şehir keşfi, MONOPOLY hayranlarını ekran başına kilitleyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN