Samsung'dan düşük bütçeli katlanabilir telefon hamlesi! Galaxy Z Fold FE ve Galaxy Z Flip FE modelleri ortaya çıktı

Samsung'dan düşük bütçeli katlanabilir telefon hamlesi! Galaxy Z Fold FE ve Galaxy Z Flip FE modelleri ortaya çıktı

Samsung'dan uygun fiyatlı katlanabilir telefon hamlesi geliyor! Samsung Galaxy Z Fold FE ve Galaxy Z Flip FE modelleri ortaya çıktı! Teknik özellikleri sızdırıldı...

Samsung, katlanabilir telefon pazarında rekabeti artırmaya devam ediyor ve bu sefer bütçe dostu versiyonlarla karşımıza çıkıyor. Sosyal medyada dolaşan bilgilere göre, Samsung'un yeni nesil katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold FE ve Galaxy Z Flip FE, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmek amacıyla geliştiriliyor.

Galaxy Z Fold FE ve Galaxy Z Flip FE'nin teknik detaylarıyla ilgili bazı bilgiler sızdırıldı. İddialara göre, bu telefonlar Snapdragon 7s Gen 2 yonga setinden güç alacaklar. Ayrıca, Galaxy Z Fold FE'nin bazı pazarlarda Exynos 2200 gibi Exynos tabanlı bir versiyonla da satışa sunulabileceği belirtiliyor.

SAMSUNG GALAXY Z FOLD FE VE GALAXY Z FLIP FE ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy Z Fold FE Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Tamindir

Sızdırılan özelliklere göre, Galaxy Z Fold FE 12 GB ve 16 GB RAM seçenekleriyle, Galaxy Z Flip FE ise 8 GB ve 12 GB RAM ile piyasaya sürülecek. Her iki telefonun da 256 GB ve 512 GB depolama seçeneklerine sahip olması bekleniyor.

Boyutlar konusunda, Galaxy Z Fold FE'nin katlandığında 155,1 x 67,1 x 14,2-15,8 mm, açıldığında ise 155,1 x 130,1 x 6,3 mm ölçülerinde olduğu söyleniyor. Galaxy Z Flip FE'nin ise katlandığında 84,9 x 71,9 x 15,9-171,mm, açıldığında ise 165,2 x 71,9 x 6,9 mm olacağı belirtiliyor.

Samsung'un bu yeni modelleriyle katlanabilir telefonları daha geniş kitlelere ulaştırması ve fiyat açısından daha erişilebilir hale getirmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN