Popüler online FPS oyunu Valorant, PS5 ve XBox'a geliyor: Çıkış tarihi belli oldu

Popüler online FPS oyunu Valorant, PS5 ve XBox'a geliyor: Çıkış tarihi belli oldu

Popüler online FPS oyunu Valorant, PlayStation 5 ve XBox konsollarına geliyor! Riot Games tarafından geliştirilen Valorant'ın çıkış tarihi belli oldu...

2020 yılında PC için çıkış yapan Riot Games'in popüler taktiksel nişancı oyunu Valorant, çok yakında konsollara da geliyor. Geliştirici firma, 14 Haziran'da oyunun PS5 ve Xbox Series X/S platformlarında "sınırlı beta" sürümünü başlatacağını duyurdu.

YENİ PLATFORMLARDA İLK DENEYİM

Valorant characters guide: Every Agent in Riot's FPS | PC Gamer

Riot Games, Valorant'ı daha geniş bir kitleye ulaştırmak ve yeni konsol oyuncularının oyunun haritalarına, modlarına, ajanlarına ve silahlarına alışmasını sağlamak amacıyla sınırlı beta sürümü ile piyasaya sürüyor. Bu beta süreci 14 Haziran'da başlayacak ve Temmuz ayına kadar devam edecek.

BETA İÇERİĞİ VE ERİŞİM

Beta programına katılan oyuncular, çeşitli haritaları ve modları deneyimleme fırsatı bulacaklar. Yeni oyuncular başlangıçta belirli sayıda karakterle oynayabilecek. Ancak Xbox Game Pass aboneleri, PC'de olduğu gibi tüm ajanların kilidinin açılmış haliyle oyuna başlayacak.

valorant-1.webp

ÇAPRAZ OYUN VE ADİL EŞLEŞME

Valorant'ın konsol sürümünde, Xbox ve PlayStation platformları arasında çapraz oyun özelliği bulunacak. Ancak PC oyuncuları ile konsol oyuncuları ayrı tutulacak. Riot Games, bu kararı konsol ve PC oyuncuları arasındaki adil eşleşme ve mücadele dengesi için aldıklarını belirtti. Oyuncular, PC hesaplarıyla giriş yaparak PC'de satın aldıkları ve kazandıkları tüm öğeleri konsol sürümünde kullanabilecekler.

KAYIT VE DAVET SÜRECİ

Valorant'ın konsol sürümüne kayıtlar açıldı. Davet edilen oyuncular, e-posta ile bilgilendirilecek ve referans linkleri aracılığıyla beş arkadaşlarını davet edebilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN