PlayStation Plus'ın ekim ayı ücretsiz oyunları belli oldu! Çok istenilen o popüler oyunu bedava dağıtacak

PlayStation Plus'ın ekim ayı ücretsiz oyunları belli oldu! Çok istenilen o popüler oyunu bedava dağıtacak

PlayStation Plus kullanıcılarına müjde! Ekim ayının ücretsiz oyunları belli oldu! Herkesin çok istediği o popüler oyun da listede...

Sony'nin popüler abonelik hizmeti PlayStation Plus, her ay genişleyen oyun kütüphanesi ile oyunculara yeni deneyimler sunmaya devam ediyor. PlayStation Plus, kullanıcılarına Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmanla hizmet veriyor ve bu katmanlara her ay birbirinden farklı oyunlar ekleniyor. Ekim 2024’te, PlayStation Plus Essential abonelerine sunulacak oyunlar açıklandı ve oldukça heyecan verici yapımlar oyuncuları bekliyor.

EKİM 2024 PLAYSTATION PLUS ESSENTIAL OYUNLARI

WWE 2K24'ün Çıkış Tarihi Duyuruldu - MisteRNOOB

Eylül ayında Quidditch Champions, MLB The Show 24 ve Little Nightmares II gibi popüler yapımları kütüphanesine ekleyen PlayStation Plus, Ekim ayında da güçlü bir oyun listesiyle geliyor. WWE 2K24, Dead Space ve Doki Doki Literature Club Plus! bu ay PlayStation Plus Essential abonelerine sunulacak oyunlar arasında yer alıyor. Bu oyunlar, 1 Ekim 2024 Salı gününden itibaren erişilebilir olacak ve 5 Kasım 2024 tarihine kadar kütüphaneye eklenebilecek.

Ekim 2024’te PS Plus Essential ile Ücretsiz Oyunlar:

  • WWE 2K24 (PS4, PS5)
  • Dead Space (PS5)
  • Doki Doki Literature Club Plus! (PS4, PS5)

Bu oyunların yalnızca PlayStation Plus Essential aboneleri için sunulduğunu belirtelim. PS Plus Extra ve PS Plus Deluxe katmanlarına eklenecek yeni oyunlar ise ilerleyen günlerde açıklanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN