NVIDIA'dan kötü haber! Popüler ekran kartının üretimine son veriliyor

NVIDIA'dan kötü haber! Popüler ekran kartının üretimine son veriliyor

NVIDIA'dan oyunseverlere kötü haber verildi! Popüler ekran kartının üretimi artık yapılmayacak! Son çağrı yapıldı...

Son yıllarda yapay zeka ve grafik işlemcileri (GPU) alanında önemli adımlar atan NVIDIA, oyuncular arasında büyük beğeni toplayan GeForce RTX 3060 ile dikkat çekmişti. Ancak, son gelen bilgilere göre NVIDIA, popüler GPU modelinin üretimini sonlandırmayı planlıyor.

NVIDIA RTX 3060 ÜRETİMİ SONA ERİYOR

Nvidia GeForce RTX 3060'ın Özellikleri Detaylanıyor! | Donanim Arşivi

NVIDIA'nın iç kaynaklarından edinilen bilgilere göre, teknoloji devinin geçtiğimiz günlerde üreticilere GeForce RTX 3060 ekran kartlarının kullanımına yönelik son bir çağrı yaptığı bildirildi. Bu gelişme, RTX 3060'ın üretiminin yakında sona ereceğine işaret ediyor. Şirketin bu modelle ilgili yaptığı açıklamalar, GPU'nun ömrünün tamamlanmak üzere olduğunu gösteriyor.

RTX 3060'ın üretiminin durması, bu GPU'nun piyasadan tamamen çekileceği anlamına gelmiyor. Hala birçok perakendecinin raflarında RTX 3060 ve RTX 3060'lı sistemlerle karşılaşmak mümkün. Dolayısıyla, bu ekran kartı bir süre daha satışta kalacak.

STEAM KULLANICILARININ YÜZDE 5,88'İ KULLANIYOR

Steam Gizlenen Oyunları Görmek - Basit Anlatım

Bütçe dostu oyuncu bilgisayarlarında sıklıkla tercih edilen RTX 3060, 300 doların altındaki en iyi grafik işlemcilerden biri olarak kabul ediliyor. Steam'in donanım anketinde, kullanıcıların en çok tercih ettiği grafik kartı olarak öne çıkan RTX 3060, Steam kullanıcılarının yüzde 5,88'inin bilgisayarında bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN