Instagram'da fotoğraf ve video sınırı kaldırılıyor! Bakın tek gönderide artık kaç fotoğraf ve video yüklenebilecek

Instagram'da fotoğraf ve video sınırı kaldırılıyor! Bakın tek gönderide artık kaç fotoğraf ve video yüklenebilecek

Bir gönderide 10 fotoğraf ve video sınırı bulunan Instagram, bir gönderide daha fazla paylaşım yapmaya imkan sağlayan rakipleriyle yarışmak için sınır değişikliğine gidiyor. İşte detaylar...

Sosyal paylaşım sitesi Instagram, geçen hafta Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararıyla Türkiye'de erişime engellendi. Bu haberin ardından Araştırma şirketi Gemius Türkiye'nin paylaştığı verilere göre, Instagram, kullanıcı sayısı bakımından Türkiye'nin 4. en büyük platformu konumunda. 2024 yılı ay ortalaması dikkate alındığında, Instagram'ı her ay ortalama 50.6 milyon kişi ziyaret ettiğini belirtmiştik.

INSTAGRAM'A EN FAZLA KAÇ FOTOĞRAF ATILIR?

Webrazzi'de yer alan habere göre, ülkemizdeki dijital platformlar arasında önemli bir yer tutan Instagram, kullanıcılarının bir gönderide daha fazla fotoğraf ve video paylaşabilmesini sağlayan yeni bir güncelleme yayınladı. Artık bir gönderide 10 yerine 20 fotoğraf veya video paylaşmak mümkün olacak.

Bu yeni özellik, bugünden itibaren tüm Instagram kullanıcılarına sunulmaya başlandı, ancak bazı hesaplarda aktif hale gelmesi birkaç gün sürebilir. Önceden kullanıcılar, bir gönderide en fazla 10 içerik paylaşabiliyordu. Bu da özellikle çok sayıda içerik paylaşmak isteyenler için bir sınırlamaydı. Yeni güncellemeyle bu sınır 20'ye çıkarıldı. Böylece kullanıcılar tek bir gönderide daha fazla anı ve içerik paylaşabilecek.

INSTAGRAM PAYLAŞIM SINIRI KAÇ?

Instagram'ın bu değişikliği, kullanıcıların daha özgürce ve esnek bir şekilde içerik paylaşmalarını sağlamayı amaçlıyor. Bu güncellemeyle Instagram'da paylaşılan gönderilerin çeşitliliğinin artması bekleniyor.Bu değişiklik, özellikle içerik üreticileri, markalar ve işletmeler için büyük avantaj sağlıyor. Çünkü daha fazla fotoğraf ve video paylaşabilme imkanı, etkili pazarlama kampanyaları ve daha güçlü hikaye anlatımı fırsatları sunuyor.

Ayrıca Instagram'ın bu yenilikle birlikte sosyal medya platformları arasındaki rekabet gücünü artırmayı ve kullanıcı bağlılığını güçlendirmeyi hedeflediği de açık. Bu nedenle yeni güncelleme, hem bireysel kullanıcılar hem de profesyoneller için büyük bir gelişme olarak değerlendirilebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN