2024 Model Yeni Ford Mustang özellikleri

2024 Model Yeni Ford Mustang özellikleri

Her geçen gün teknolojinin değişiklik gösterdiği bu zamanlarda Ford 2024 model Mustag aracını tanıtıma sundu. Tasarımı ve güçlü motoru ile oldukça fazla ilgi gösterilen 2024 Ford Mustang'ın özellikleri ve fiyatı merak konusu oldu. İşte, dilden dile dolanan 2024 Ford Mustang hakkında tüm detaylar haberimizde...

Otomobil camiasının önemli markalarından olan Ford yine şaşırtmadı. 2024 model yeni araç üreten Ford, ilgi gören modeli Mustang üzerinde değişiklikler yaptı. Otomobil tutkunlarının ağızlarını açık bırakacak cinsten olan yeni model için araştırmalar hız kazandı. Motorundan iç yapısına kadar kendine mest bırakan 2024 Ford Mustang için merak edilenler haberimizde yer almaktadır.

2024 Ford Mustang

Dıştan görenleri kendine hayran bırakan yeni model Ford Mustang'ın aynı zamanda iç tasarımı da dillerden düşmüyor. Aracın iç kısmında 12.4 inç boyutunda gösterge ekranı, tamamen dijital olarak tercih edilmiş ve Unreal Engine desteği de verilmektedir. 13,2 inç bilgi-eğlence ekranı ise SYNC 4 sistemiyle donatılmış. Araç sahipleri, bu ekranı kullanarak ambiyans aydınlatmayı bile ayarlayabilecekler. Klasik tarzda dizaynı yapılan aracın vites topu alışagelmiş olarak el freniyle beraber kullanılmaktadır. Mustang yazılı bir rozet yolcu havalandırma kısmında olduğundan binen kişilere nerede olduğunu fazlasıyla yaşatıyor.

2024 Ford Mustang özellikleri

Tasarımının yanı sıra motor gücü ise anlatmakla bitmez kuvvete sahiptir. 5.0 litrelik Coyote V8 motordan güç alan Mustang, bu zamana kadar bu markanın en güçlü motoruna sahip araç ilan edildi. Aracın en az beygir gücü olurken güçlü motor altı ileri vitesli manuel ya da 10 ileri vitesli otomatik şanzıman olarak satışı yapılmaktadır.

Uzaktan kumanda imkanıyla uzaktan çalıştırılarak dur kalk özelliği sayesinde adaptif hız sabitleyici, şerit değiştirme sistemi ve hız kontrolü için gerekli özellikler yer almaktadır. Kablosuz Android Auto ya da Apple CarPlay sistemi de bu araba da mevcuttur.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN