Tata Martino Arjantin Milli Takımı’ndaki görevinden istifa etti

Tata Martino Arjantin Milli Takımı’ndaki görevinden istifa etti

Copa Amerika finalini Şili’ye penaltı atışları sonucunda kaybeden Arjantin’de Lionel Messi’den sonra bir kötü haber daha geldi. Teknik direktör Tata Martino, görevinden istifa etti.

Copa Amerika finalini Şili’ye penaltı atışları sonucunda kaybeden Arjantin’de Lionel Messi’den sonra bir kötü haber daha geldi.

MESSİ BIRAKMIŞTI

2014 yılından bu yana Arjantin Milli Takımı’nı çalıştıran Tata Martino, görevinden istifa etti. Copa Amerika’da üst üste iki kez final kaybeden Martino’nun takımın önünü açmak istediği belirtildi. Geçtiğimiz günlerde takımın süper yıldızı Lionel Messi de milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

BARCELONA'YI ÇALIŞTIRMIŞTI

Arjantin Milli Takımı’ndan önce Barcelona’yı çalıştıran Tata Martino, 2013/14 sezonu son maçında Atletico Madrid’e La Liga şampiyonluğunu kaybetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN