Volkan Demirel'den kahreden haber! Acı haber sevenlerini yasa boğdu....

Volkan Demirel'den kahreden haber! Acı haber sevenlerini yasa boğdu....

Geçtiğimiz sezon Hatayspor'da görev alan ve sezonun sona ermesine az bir süre kala Hatayspor ile yollarını ayıran Volkan Demirel'den gelen acı haber sevenlerini üzüntüye boğdu.

Son olarak Hatayspor'da görev görev alan tecrübeli teknik adam Volkan Demirel'den acı haber geldi. Genç teknik adamdan gelen kahreden haber sevenlerini yasa boğdu.

3 Mayıs'ta Hatayspor'daki görevinden ayrılan ve söz konusu tarihten bu yana yeşil sahalardan uzak olan genç teknik adam Volkan Demirel, babası Ali Naci Demirel'i kaybetti.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan genç teknik adam, açıklamasında "Canımız Babamız Ali Naci Demirel Hakk’ın rahmetine kavuştu. Acımız çok büyük. Babamız Merhum Ali Naci Demirel’i 26.06.2024 (yarın) Acarkent Camii’nde İkindi Ezanı ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında Görele Mezarlığı’nda toprağa vereceğiz. Sevenlerine Duyurulur." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN