Vincenzo Montella'dan açıklamalar: ''Arda Güler konusunda üzgünüm''

Vincenzo Montella'dan açıklamalar: ''Arda Güler konusunda üzgünüm''

Türkiye, EURO 2024'teki ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Maç sonunda yoğun eleştiriye maruz kalan Vincenzo Montella, ses getirecek açıklamalara imza attı. Montella, yedek bıraktığı Arda Güler konusunda 'üzgün' olduğunu dile getirdi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Türkiye A Milli Futbol Takımı, F Grubu ikinci hafta maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Vincenzo Montella, Arda Güler konusuna da açıklık getirdi.

''TEKNİK ADAM DÜŞMAN OLUR''

Resim

Vincenzo Montella: "Üç tane iyi kalecimiz var. İtalya maçında Altay Bayındır iyi performans gösterdi. Galler maçında da sonradan girdi ve iyiydi. Bu sabah Mert Günok sakatlığıyla uyandık. Altay, Almanya maçında da iyiydi. Üç kalecimiz de iyi. Bir şeyler ters gidince ilk düşman Milli Takım'ın hocası oluyor. Bunun farkındayım. Karar verirken, bildiklerimi uyguluyorum."

''ARDA GÜLER KONUSUNDA ÜZGÜNÜM''

Resim

İtalyan teknik direktör, Arda Güler'i neden yedek bıraktığına dair gelen eleştirilere açıklık getirdi. Vincenzo Montella, açıklamasında "İsmail Yüksek çok büyük sakatlıktan geri geliyor. 90 dakika oynamaya hazır değil. 45 dakika farklı, 0 dakika farklı. Zaman verdik, sonuna kadar bekledik. Arda Güler konusunda üzgünüm. Arda yorgundu ve sakatlık riski vardı. Oyuna alırken de düşündüm. 3-0'dayken bir gol atarız düşüncesiyle oyuna aldım'' ifadelerini kullandı.

Resim

"Arda ile ilgili bir ekleme yapmak istiyorum. Ekimiz gerçekten bütün olmuş durumda. Bütün oyuncularla ilişkim çok iyi. Arda çok iyi, çok zeki bir oyuncu. Gerçekten tutkuyla oynayan bir oyuncu. Ama sakatlık riskini göze aldığını bilmesine rağmen sahaya çıktı. İlk yarının sonunda konuştuk. O yüzden spekülasyon ve kötü niyet çok istediğimiz bir şey değil. O yüzden çok iyi oyunculardan oluşan bir takımın da canını sıkmak istemem"

Vincenzo Montella, konuşmasını taraftarlara umut vererek noktaladı. Montella, ''Yolumuz daha uzun. Güveniyoruz birbirimize. O yüzden öz güvenimiz hiçbir şekilde eksilmedi, devam'' sözlerini sarf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN