Türk Zlatan Ibrahimovic Galatasaray'a transfer oluyor! 22 yaşında 43 gol 20 asist: 5 milyon euro...

Türk Zlatan Ibrahimovic Galatasaray'a transfer oluyor! 22 yaşında 43 gol 20 asist: 5 milyon euro...

Gelecek sezon hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı planlayan Galatasaray, gözünü Almanya'ya dikti. Aslan, Türk Zlatan Ibrahimovic'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üste üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray, yaz transfer dönemi için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Aslan, Türk Zlatan Ibrahimovic'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Yeni sezonda değişecek yabancı kuralı nedeniyle takımda yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü Almanya'ya dikti. Aslan, Türk Zlatan Ibrahimovic'i kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, bonservisi Werder Bremen'de olan ve kiralık olarak Heidenheim formasını terleten genç yetenek Eren Dinçki'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Aslan'ın transfer listesinde yer alan Eren Dinkçi, Almanya Bundesliga'da gösterdiği performansla Alman ekiplerinin gözdesi haline geldi. Bu sezon Bundesliga'da 25 karşılaşmada görev alan genç golcü, takımına 8 gol 3 asistlik katkı sundu.

Hava toplarındaki üstünlüğü ve oyun tarzı ile İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'e benzetilen genç golcünün güncel piyasa değerinin 6 milyon euro olduğu öğrenildi. Genç golcünün sözleşmesinde '5 milyon euroya serbest kalır' şeklinde bir madde olduğu öğrenildi.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 22 yaşındaki genç yetenek, futbol kariyeri boyunca toplamda 109 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 43 gol 20 asiste imza attı. Alman ekipleri Leipzig, Dortmund ve Leverkusen'in de genç yıldızı transfer listesine aldığı öne sürüldü.

Eren'e hayran - Son dakika Galatasaray haberleri - Fotomaç

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN