Trabzonspor'dan sürpriz transfer hamlesi! Beşiktaş'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor...

Trabzonspor'dan sürpriz transfer hamlesi! Beşiktaş'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor...

Transfer sezonun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Fırtına, Beşiktaş'ın eski yıldızı için kolları sıvadı.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı. Fırtına, Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Dün akşam seri penaltı atışlarında İsviçre ekibi St. Gallen'e elenerek Avrupa defterini kapatan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Avrupa'ya veda eden Trabzonspor, savunma hattına bir takviye daha yapmak üzere.

Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro, Stefan Savic, Okay Yokuşlu, Arseniy Batagov ve Cham transferlerinde mutlu sona ulaşan Trabzonspor; savunma hattına bir takviye daha yapma kararı aldı.

Gazeteci Onur Nizamoğlu'nun haberine göre; Trabzonspor, Braga formasını terleten savunma oyuncusu Serdar Saatçi'ye kancayı taktı. Karadeniz ekibinin gen savunmacıyla sıkı temasta olduğu ve anlaşmanın yakın olduğu vurgulandı. Abdullah Avcı'nın da oyuncuyla bir görüşme yaptığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 21 yaşındaki savunma oyuncusu, 2022 yılında 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'tan ayrılarak Braga'ya transfer oldu.

21 yaşındaki savunma oyuncunun yeni sezonda Trabzonspor formasını terletmesi bekleniyor.

Serdar Saatçı'nın milli takım kampından ayrıldığı açıklandı | TGRT Haber

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN