Trabzonspor bir transferi daha bitirdi! 3+1 yıllık anlaşma: Resmi açıklama an meselesi...

Trabzonspor bir transferi daha bitirdi! 3+1 yıllık anlaşma: Resmi açıklama an meselesi...

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bir transferi daha bitirdi. Karadeniz ekibi, yeni defansını Portekiz'de buldu.

Transfer döneminin açıldığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katan Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Fırtına, 3+1 yıllık anlaşmayı resmen açıklamak için geri sayıma geçti.

Yeni sezonda Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Nijeryalı golcü Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katan bordo-mavili ekip, bir transferi daha bitirdi.

Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Meunier ile yollarını ayırdıktan sonra sağ bek arayışlarına başlayan bordo-mavili ekip, yeni savunmacısını Portekiz'de buldu.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Fırtına, Portekiz ekibi Boavista'nın formasını giyen Pedro Malheiro transferinde mutlu sona ulaştı. Dün gece İstanbul'a gelen Portekizli futbolcu, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3+1 yıllık resmi mukaveleye imza atacak.

Portekizli savunma oyuncusunun sözleşmesinde "15 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi olduğu öğrenildi.

Günce piyasa değeri 4 milyon euro olan savunma oyuncusu geçen sezon 25 maçta görev alırken 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Pedro Malheiro kimdir? Trabzonspor'un transfer etmek istediği Pedro Malheiro kaç yaşında, nereli? Pedro Malheiro'nun kariyeri - Son Dakika Spor Haberleri | Cumhuriyet

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN