Trabzonspor bir transferi daha bitirdi! 26 yıl sonra ilk kez...3 yıllık anlaşma tamam!

Trabzonspor bir transferi daha bitirdi! 26 yıl sonra ilk kez...3 yıllık anlaşma tamam!

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bir transferi daha bitirdi. Fırtına, 26 yıl sonra transferde bir ilke imza attı.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi.3. eleme turunda Avusturya'nın Rapid Wien takımını konuk edecek Trabzonspor, bir transferi daha bitirdi. Fırtına, transferde 26 yıl aradan sonra bir ilke imza attı.

Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro, Stefan Savic ve Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katan Trabzonspor, savunma hattına bir takviye daha yaptı.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda yeniden yapılanmaya giden bordo-mavili ekip, stoper hattına bir transfer daha yaptı.

Trabzon yerel basınından gazeteci Hasan Tüncel'in haberine göre; Fırtına, Ukrayna ekibi Zorya Luhansk forması giyen Ukraynalı 22 yaşındaki stoper Arseniy Batagov'un transferinde mutlu sona ulaştı.

Ukraynalı genç oyuncunun yarın Trabzon'a geleceği belirtildi. Genç yıldızın sağlık testinin ardından bordo-mavili ekip ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Fırtına, Ukraynalı stoper için 1.8 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

26 YIL SONRA İLK KEZ

Arseniy Batagov transferini bitiren Trabzonspor, 1998 yılından bu yana ilk kez bir Ukraynalı oyuncuyu kadrosuna kattı. Fırtına, son olarak 1998 yılında Yuriy Kalitvintsev'i kadrosuna katmıştı. Karadeniz ekibinin Ukraynalı oyuncunun transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Arseniy Batagov Trabzonspor'a geliyor | Karadeniz Gazetesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN