Arda Turan, futbolu bıraktığını açıkladı

Arda Turan, futbolu bıraktığını açıkladı

Arda Turan, katıldığı bir YouTube programında futbolu bıraktığını açıkladı. Turan, kariyerine ilişkin "Tüm yolculuğum boyunca elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Ve bence fena da bir iş çıkarmadım" dedi.

Ünlü futbolcu Arda Turan, 35 yaşında aktif futbol kariyerini noktaladığını duyurdu. Deneyimli futbolcu son olarak geride bıraktığımız sezon sarı-kırmızılı formayı giymişti. Turan, futbolu bırakma kararını eşi Aslıhan Doğan Turan'ın YouTube kanalından yayınlanan video ile açıkladı.

'FENA İŞ ÇIKARMADIM'

Turan, "Artık gözyaşları içerisinde ama cesaretle kramponları asma vakti. Tüm yolculuğum boyunca elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Ve bence fena da bir iş çıkarmadım. Yeniden hazırım. Futbolun içinde, saha kenarında yeniden görüşünceye dek..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN