Şenol Güneş Süper Lig tarihine geçti! Lig tarihinin en başarılı teknik adamı...

Şenol Güneş Süper Lig tarihine geçti! Lig tarihinin en başarılı teknik adamı...

Süper Lig'de yeni sezon yarın akşam başlayacak. Yeni sezonun başlamasına saatler kala Süper Lig'de en çok puan toplayan teknik adamlar açıklandı. Listede Şenol Güneş ilk sırada yer alarak tarihi bir başarıya imza attı.

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu yarın akşam oynanacak olan Galatasaray- Hatayspor karşılaşması ile başlayacak. Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına saatler kala lig tarihinin en çok puan toplayan teknik adamları listesi açıklandı. Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş, listenin ilk sırasında yer aldı.

Transfermarkt'in aktardığına göre; Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve geçtiğimiz sezonun başında siyah-beyazlı ekipten ayrılan Şenol Güneş, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak Süper Lig tarihinin en çok puan toplayan teknik adamı oldu.

Süper Lig’in kuruluş tarihi olan 1959 yılından bu yana Süper Lig'de en çok puan toplayan teknik direktör olarak ilk sırada yer alan tecrübeli teknik adam 600 karşılaşmada 1.126 puan elde ederek bu alanda ilk sıraya yerleşti.

72 yaşındaki teknik adamı 476 karşılaşmada 955 puan ile Fatih Terim takip etti. Listede Rıza Çalımbay 3., Aykut Kocaman 4., Abdullah Avcı ise 5. sırada yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN