Fenerbahçe’nin Polonyalı orta sahası Sebastian Szymanski, Avrupa devlerinin radarına girdi. Jose Mourinho'nun en çok şans verdiği oyunculardan birisi olan Szymanski için İtalyan kulüpleri sarı-lacivertli kulübün kapısında sıraya girdi
Fenerbahçe formasıyla başarılı bir sezon geçiren Sebastian Szymanski, Avrupa’nın önemli kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Önceki sezon başında Dinamo Moskova’dan 9.75 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen 24 yaşındaki oyuncu, performansıyla İtalyan devlerini peşine taktı.
NAPOLİ VE MİLAN TAKİBE ALDI
Çizme basınında yer alan haberlere göre Napoli ve Milan, Szymanski’yi yakından takip eden kulüpler arasında. Teknik özellikleri, oyun görüşü ve dinamizmiyle dikkat çeken Polonyalı yıldızın, Serie A’da fark yaratabileceği ifade ediliyor. Özellikle Napoli’nin orta sahadaki revizyon planları kapsamında Szymanski’yi önemli bir hedef olarak belirlediği belirtiliyor.
FENERBAHÇE EN AZ 25 MİLYON EURO BEKLİYOR
Sarı-lacivertliler, yıldız oyuncunun potansiyelinin farkında ve bonservis bedelini de buna göre belirledi. Yapılan haberde Fenerbahçe’nin, Szymanski için en az 25 milyon euro talep ettiği ifade edilirken, oyuncunun gösterdiği performansın bu değeri hak ettiği vurgulanıyor.
BU SEZONKİ PERFORMANSI
2023-24 sezonunda teknik direktör Jose Mourinho'nun tüm kulvarlarda 42 maçta şans verdiği Sebastian Szymanski, 5 gol ve 9 asistlik katkı sağladı. Takımın hücum gücüne önemli katkılar veren orta saha oyuncusunun, önümüzdeki haftalarda transfer görüşmeleri için temaslarının hızlanması bekleniyor.