Samet Aybaba taraftara müjdeli haberi verdi: Beşiktaş'tan yüzyılın transferi! Yıldız oyuncu imzayı attı, hayırlı uğurlu olsun

Samet Aybaba taraftara müjdeli haberi verdi: Beşiktaş'tan yüzyılın transferi! Yıldız oyuncu imzayı attı, hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun kadro planlaması başladı. Bu sezon istediği performansı sahaya aktaramayan siyah-beyazlı ekip gelecek sezon için şimdiden kolları sıvadı. Orta sahada yaşadığı sorunu gidermek isteyen Kara Kartal aradığı ismi İtalya'da buldu. Samet Aybaba taraftara müjdeli haberi verdi. Beşiktaş'tan yüzyılın transferi! Yıldız oyuncu imzayı attı, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de istediği performansı bir türlü tutturamayan Beşiktaş, gelecek sezon için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yolları ayıran siyah-beyazlılar hoca arayışına devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Orta saha için tecrübeli bir futbolcu arayan Kara Kartal aradığı ismi İtalya'da buldu. Samet Aybaba taraftara müjdeli haberi verdi. Beşiktaş'tan yüzyılın transferi! Yıldız oyuncu imzayı attı, hayırlı uğurlu olsun.

SAMET AYBABA MÜJDELİ HABERİ VERDİ! YILDIZ OYUNCU ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'TA

Şampiyonluk yarışından iyice uzaklaşan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmayı hedefliyor. Gelecek sezon için çalışmalara başlayan siyah-beyazlılar için bomba bir iddia ortaya atıldı. Akşam'da yer alan habere göre, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın, Inter'de forma giyen Davy Klaassen ile görüşme gerçekleştirdiği ve olumlu geçtiği iddia edildi.

yeni-proje-2024-05-07t153739-323.jpg

3 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER

Siyah-beyazlı kulübün, Klaassen'e yıllık 3 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Sezon sonunda Inter ile kontratı sona erecek olan futbolcuya İtalya ve Hollanda'dan talip olan takımların olduğu kaydedildi.

yeni-proje-2024-05-07t153751-902.jpg

Hollanda'da Ajax altyapısından yetişen Klaassen; Premier Lig'de Everton, Bundesliga'da ise Werder Bremen formalarını giydi. Geçtiğimiz yaz Ajax'tan bedelsiz olarak Inter'e transfer olan Hollandalı orta saha oyuncusu, bu sezon İtalyan devi ile şampiyonluğa ulaştı. Tecrübeli oyuncu bu sezon Inter forması ile tüm kulvarlarda toplamda 21 maça çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN