Rafael Nadal'ın en büyük hayali herkesi şaşırttı! 'Tabii ki isterim..."

Rafael Nadal'ın en büyük hayali herkesi şaşırttı! 'Tabii ki isterim..."

Kasım 2024'te Davis Cup'a katılmasının ardından profesyonel tenis hayatını noktalayacağını duyuran Rafael Nadal en büyük hayalini açıkladı.

22 Grand Slam şampiyonluğuyla tarihe geçen, Rafael Nadal en büyük hayalini açıkladı. Tenisi bıraktığını açıklayan efsane sporcu, farklı bir alana yönelmeye hazırlanıyor.

Tarihin en büyük tenis oyuncularından biri olan Rafael Nadal, geçtiğimiz günlerde Kasım 2024'te Davis Cup'a katılmasının ardından profesyonel tenis hayatını noktalayacağını duyurdu. 22 Grand Slam şampiyonluğuna sahip olan Nadal, saha dışındaki adımlarını düşünmeye başladı.

Efsane isim, bir gün Real Madrid'in başkanı olma arzusunu dile getirdi. Yakın tarihli bir röportajda Nadal "Real Madrid, Florentino Perez gibi büyük bir başkana sahip. Kulübün şu an bana ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Gelecekte neler olabileceğini asla bilemezsiniz. Real Madrid başkanı olmayı tabii ki isterim. Şu anda mümkün olan en iyi başkana sahibiz. Bundan sonra hayat pek çok dönemeçten geçiyor ve kişinin belirli sorumlulukları üstlenebilecek durumda olup olmadıklarını düşünmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Nadal şimdilik tenisten emekli olmaya odaklanacak, ancak futbol dünyasındaki gelecekteki fırsatları da göz önünde bulunduracak. Hem Real Madrid hem de tenis taraftarları, sporcunun hayatındaki bu yeni bölümün nasıl gelişeceğini görmek için sabırsızlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN