Rafa Silva, Gabriel Paulista derken Hasan Arat bir bomba daha patlattı! PSG'nin yıldızı Beşiktaş'a transfer oldu

Rafa Silva, Gabriel Paulista derken Hasan Arat bir bomba daha patlattı! PSG'nin yıldızı Beşiktaş'a transfer oldu

Beşiktaş transfer sezonu bitmeden bir bomba daha patlattı. Rafa Silva ve Gabriel Paulista'nın üzerine bir de PSG'nin yıldız oyuncusunu transfer etti. Siyah beyazlı ekip orta sahaya yeni bir dinanizm getirdi. İşte yeni transfer...

BURAK ÖZTOPRAK

Yeni sezonunda yaptığı transferlerle çok konuşulan Beşiktaş, şimdi de PSG'nin yıldızını getirdi. İstanbul'a gelen yıldız oyuncu Beşiktaş'a yeni bir dinanizm katacak. Hasan Arat döneminde yeni bir transfer bombası patladı. İşte yeni transfer...

PSG'NİN YILDIZI İSTANBUL'A GELDİ

Beşiktaş, transfer sezonunun bitimine kısa bir süre kala büyük bir bombayı patlattı. Siyah-beyazlılar, Paris Saint-Germain’in (PSG) gelecek vadeden genç yıldızı Cher Ndour’u kiralık olarak kadrosuna kattı. Uzun süredir orta sahasına genç ve dinamik bir isim arayan Beşiktaş, 19 yaşındaki İtalyan oyuncu için PSG ile anlaşmaya vardı. Ndour, bu akşam İstanbul’a geldi.

giovanni-van-bronckhorst-1723410198778.jpg

GİOVANNİ VAN BRONCKHORST'UN BEŞİKTAŞ'I FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Beşiktaş, yeni Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un önderliğinde sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Siyah-beyazlılar, Süper Kupa maçında son şampiyon Galatasaray’ı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek büyük bir gözdağı verdi. Takım, Süper Lig’de de aynı form grafiğini sürdürdü ve bu hafta oynanan ilk lig maçında Samsunspor’a konuk oldu. Beşiktaş, yeni transferleri Rafa Silva ve Gabriel Paulista’nın kaydettiği gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı ve sezona üç puanla merhaba dedi.

e262f5ed-xrepnojz1fqmgxdp9yt4v.jpeg

BEŞİKTAŞ’IN ORTA SAHASINA YENİ DİNAMİZM

Cher Ndour, güçlü fiziği, top tekniği ve oyun görüşüyle tanınıyor. 1.87 boyundaki genç oyuncu, özellikle orta sahada hem savunma hem de hücum anlamında takımına büyük katkı sağlıyor. Beşiktaş’ın orta sahasında Josef de Souza ve Gedson Fernandes gibi isimlerle birlikte uyum sağlaması beklenen Ndour, siyah-beyazlıların Süper Lig’deki şampiyonluk mücadelesinde önemli bir rol oynayacak.

fv-px-l-xs-a-a8r-n1.webp

SÜPER LİG’DE BÜYÜK SÜRPRİZ YAPABİLİR

Beşiktaş’ın bu hamlesi, Süper Lig’de büyük yankı uyandırdı. Genç yetenek Cher Ndour’un Türk futboluna neler katacağı merak konusu. PSG gibi bir devden kiralanan bu genç yeteneğin, Beşiktaş formasıyla nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden futbol otoriteleri tarafından konuşulmaya başlandı.

1200x675-besiktas-cher-ndour-transferini-resmen-duyurdu-1723464189300.webp

BEŞİKTAŞ’IN ŞAMPİYONLUK YOLU GÜÇLENİYOR

Beşiktaş, Cher Ndour transferiyle birlikte kadrosunu güçlendirerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Giovanni van Bronckhorst’un liderliğinde sezona fırtına gibi başlayan siyah-beyazlılar, Süper Lig’de de güçlü bir başlangıç yaptı. Yeni transferler Rafa Silva ve Gabriel Paulista’nın golleriyle Samsunspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, şampiyonluk hedefini her geçen gün daha da pekiştiriyor.

cher-ndour-psg-2023-2024-1723218200-144753.jpg

CHER NDOUR KİMDİR?

2004 yılında İtalya’nın Brescia kentinde doğan Cher Ndour, futbol kariyerine Benfica’nın altyapısında başladı. Orta saha oyuncusu, genç yaşına rağmen dikkat çekici bir performans sergileyerek 2020 yılında Benfica’nın A takımına yükseldi. Burada gösterdiği üstün performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin radarına giren Ndour, 2023 yaz transfer döneminde PSG’ye transfer oldu. Ancak Paris ekibinde yeterli süre bulamayan genç yetenek, düzenli forma şansı elde etmek için Beşiktaş’a kiralandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN