PSG'nin 20 yaşındaki yıldız orta sahası Beşiktaş için geliyor! Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a indirecek. Hayırlı olsun

PSG'nin 20 yaşındaki yıldız orta sahası Beşiktaş için geliyor! Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a indirecek. Hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. PSG'nin 20 yaşındaki yıldız orta sahası Beşiktaş için geliyor! Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a indirecek. Hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta transfer mesaisi sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılardan transfer hamleleri peş peşe gelirken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. PSG'nin 20 yaşındaki yıldız orta sahası Beşiktaş için geliyor! Başkan Hasan Arat özel jetiyle İstanbul'a indirecek. Hayırlı olsun.

PSG'NİN 20 YAŞINDAKİ YILDIZ ORTA SAHASI BEŞİKTAŞ İÇİN GELİYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılardan yeni bir transfer hamlesi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, Cher Ndour'un bu akşam saat 20:55'te İstanbul'a geleceğini açıkladı. Siyah beyazlılar 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna kattı.

yeni-proje-2024-08-13t101004-726.jpg

HASAN ARAT ÖZEL JETİYLE İSNTABUL'A İNDİRECEK! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıracak bir transfer daha bitmek üzere. Paulista, Rafa Silva ve Ciro İmmobile gibi önemli yıldızları kadrosuna kazandıran Beşiktaş, son olarak Fransız Lig 1 devi Paris Saint Germain'in 20 yaşındaki genç orta sahası Cher Ndour'u kiralık olarak kadrosuna kattı. Yetenekli futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlayan yönetim, başarılı ismi bugün İstanbul'a getirecek. Ndour, saat 20.55'te Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde olacak. Sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmayan yıldız futbolcu, saha içinde iki ayağını da etkili şekilde kullanabiliyor. Genç futbolcu beğenilmesi halinde gelecek sezon bonservisiyle birlikte Beşiktaş'a katılacak.

yeni-proje-2024-08-13t101022-106.jpg

Futbol kariyerine Atalanta altyapısında başlayıp sonrasında Portekiz takımı Benfica'nın keşfettiği ve alt takımda oynattığı Temmuz 2004 doğumlu Senegal asıllı, orta saha oyuncusu oynadığı sürelerin yüzde 70'inde 6 numara görev almış. Genç yıldız 6 numaradan dikine çıkmayı seven, oyun kurulumunda kıpırdanmaya çalışan, 1.90 boyunda alan bilgisi yaşıtlarına göre iyi olan, fizikli ve hava topları hakimiyeti yüksek iyi bir oyuncu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN