Premier Lig devi Beşiktaş'ın kapısını çaldı! Hasan Arat kasayı parayla dolduracak. 18 yaşındaki yıldız 30 milyon euroya gidiyor

Premier Lig devi Beşiktaş'ın kapısını çaldı! Hasan Arat kasayı parayla dolduracak. 18 yaşındaki yıldız 30 milyon euroya gidiyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar bu sefer ayrılık haberi ile gündemde. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Premier Lig devi Beşiktaş'ın kapısını çaldı! Hasan Arat kasayı parayla dolduracak. 18 yaşındaki yıldız 30 milyon euroya gidiyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Yaz transfer döneminde birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberi geldi. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Premier Lig devi Beşiktaş'ın kapısını çaldı! Hasan Arat kasayı parayla dolduracak. 18 yaşındaki yıldız 30 milyon euroya gidiyor.

PREMIER LİG DEVİ BEŞİKTAŞ'IN KAPISINI ÇALDI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Yaz transfer dönemine hızlı giriş yapan siyah-beyazlılar bu sefer ayrılık haberleriyle gündemde. Akşam'da yer alan habere göre Premier Lig'in köklü kulüplerinden Aston Villa, Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy için yeni bir teklifte bulundu.

yeni-proje-2024-07-20t122704-141.jpg

HASAN ARAT KASAYI PARAYLA DOLDURACAK! 18 YAŞINDAKİ YILDIZ 30 MİLYON EUROYA GİDİYOR

Beşiktaş'ta geleceği en çok merak edilen isimlerin başında Semih Kılıçsoy geliyor. Beşiktaş'ın genç yıldızı, İngiltere'de gündem olmaya devam ediyor. Öncesinde Fulham'ın listesinde olan Semih için şimdi Aston Villa devreye girdi. Premier Lig ekibinin Beşiktaş'a teklifini iletmesi Ada'da heyecan yarattı. 18 yaşındaki futbolcuya 18 milyon euro'yu bulan bir teklif hazırlanması ancak reddedilmesi öne çıkarıldı. İngiliz basını, Aston Villa'nın Semih Kılıçsoy ısrarını sürdüreceği belirtildi. Habere göre Aston Villa'nın yeni bir teklif hazırlığında olduğu, Beşiktaş'ın kapısını yeniden çalacağı iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-20t122715-927.jpg

Semih Kılıçsoy geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 35 maça çıktı. Milli futbolcu, 12 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Semih'in siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN