Paulo Dybala Süper Lig devine geliyor! 3 yıllığına evet dedi. Havalimanı dolup taşacak, hayırlı uğurlu olsun

Paulo Dybala Süper Lig devine geliyor! 3 yıllığına evet dedi. Havalimanı dolup taşacak, hayırlı uğurlu olsun

Dünyanın en seçkin futbolcuların başında gelen Paulo Dybala, Roma ile sözleşmesinde son yılına girdi. Yıldız oyuncu ile ilgili birçok transfer haberi gündeme gelirken gelen son dakika bilgisi Türk futbolseverleri heyecana boğdu. Paulo Dybala Süper Lig devine geliyor! 3 yıllığına evet dedi. Havalimanı dolup taşacak, hayırlı uğurlu olsun. İşte Paulo Dybala’nın yeni takımı ve sözleşme detayları...

Roma ile sözleşmesi sona gelen Paulo Dybala’nın geleceği merak konusu olmuş durumda. Adı birçok kulüple anılan yıldız oyuncu ile ilgili gündem yaratacak yeni bir haber geldi. Türk futbolseverler bu haberle sevinçten havalara uçacak. Paulo Dybala Süper Lig devine geliyor! 3 yıllığına evet dedi. Havalimanı dolup taşacak, hayırlı uğurlu olsun

PAULO DYBALA SÜPER LİG DEVİNE GELİYOR

Serie A’nın dev ekiplerinden Roma’da forma giyen Arjantinli yıldız Paulo Dybala, ülkemize transfer olmaya hazırlanıyor. Süper Lig’de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray transferde büyük oynamaya devam ediyor. Önümüzdeki sezon için çalışmalarını şimdiden sürdüren Cimbom aradığı ismi İtalya’da buldu. Çizme basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Paulo Dybala ile önümüzdeki sezon için şimdiden söz kesti.

yeni-proje-2024-08-30t135336-687.jpg

3 YILLIĞINA EVET DEDİ! HAVALİMANI DOLUP TAŞACAK, HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Bonservis bedeli harcamadan kanat pozisyona takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılıların, Arjantinli yıldız ile görüşmelerde sona geldiği ve iki taraf arasında önümüzdeki günlerde anlaşma imzalanacağı iddia edildi. Tam 13 yıldır İtalya’da forma giyen ve bunun son 3 sezonunu başkent ekibi Roma’da geçiren Paulo Dybala’ya başkent ekibi tarafından yeni sözleşme teklif edilmedi. Önümüzdeki sezondan itibaren geleceğe yatırım yapmak isteyen ve takımı gençleştirme hedefini gerçekleştirmek isteyen sarı-kırmızılı ekibin gözden çıkardığı ilk ismin Paulo Dybala olduğu belirtildi.

yeni-proje-2024-08-30t135349-408.jpg

Bir dönem performansıyla dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Paulo Dybala’nın güncel piyasa değeri 2018 yılında tam 110 milyon euroya çıkmıştı. Daha sonra kariyerinde düşüş yaşayan yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN