Passolig uygulamasında son demler! Kulüpler Birliği'nden açıklama: Bilet satışlarında yeni dönem başlıyor

Passolig uygulamasında son demler! Kulüpler Birliği'nden açıklama: Bilet satışlarında yeni dönem başlıyor

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını izlemek adına bulunan "Passolig" uygulaması kaldırılıyor mu? Kulüpler Birliği'nin açıklamasında futbol severler ayaklandı. Bilet satış organizasyonunu anlaştığı firmalar üzerinden gerçekleştireceğini duyurdu. Peki, maç biletleri nasıl alınacak? İşte o açıklama...

BURAK ÖZTOPRAK

Türk futbolunda uzun süredir kullanılan Passolig uygulaması hakkında şok eden karar açıklandı. Kulüpler Birliği Vakfı tarafından yapılan duyuruda, bilet satışı için organizasyon ve firmalarla görüşme kararı aldı.

BİLET ALIMLARI BURADAN YAPILACAK

Kulüpler Birliği Vakfı tarafından alınan bu karar futbol severlerin gündemine oturdu. Sosyal medyada viral olan açıklama sonrasında, "Passolig kalkacak mı?" ve "Süper Lig maç biletleri nasıl alınacak?" gibi sorular merak konusu oldu. Açıklamaya göre, ileriki sezonda Kulüpler Birliği Vakfı, kulüplerin anlaşmalı olduğu firmalar üzerinden geliştirilen uygulamalarla satışlarını yapabilecek.

430399-0.jpg

FUTBOLDA YENİ DÖNEM

Kulüpler birliği tarafından alınan karar sonrasında sosyal medya paylaşımında yer alan ifadeler viral oldu. Açıklamalara göre, kulüplerin önümüzdeki dönem itibariyle, anlaştıkları bilet satış organizasyonu üzerinden bilet satışlarını gerçekleştirebilecek.

Bu çerçevede bilet satış organizasyonları ve teknik alt yapı kabiliyeti olan firmalarla görüşme kararı verildi. Kulüpler tarafından bilet satış organizasyonuna talip olacak firmaların başvuruda bulunması gerektiği paylaşıldı. Başvuru için "[email protected]" adresine başvurunuzu iletmeniz gerekiyor.

'YERİNDE BİR KARAR'

Sosyal medyada olumlu karşışanan bu kararın altına gelen yorumlar dikkat çekti. Yorumlarda dikkat çeken kısımlar ise, "Passolig zaten en başından beri yanlış bir uygulamaydı." ve "Çok geç alınmış, yerinde ve doğru bir karar." ifadeleri oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN