Okan Buruk'un hayalleri suya düştü! 30 milyon euroluk yıldız oyuncu Galatasaray'a resti çekti. Bu kabul edilemez

Okan Buruk'un hayalleri suya düştü! 30 milyon euroluk yıldız oyuncu Galatasaray'a resti çekti. Bu kabul edilemez

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Orta sahaya deneyimli bir ismi transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar aldıkları haberle yıkıldı. Okan Buruk'un hayalleri suya düştü! 30 milyon euroluk yıldız oyuncu Galatasaray'a resti çekti. Bu kabul edilemez. İşte transferin son detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birbirinden yıldız oyuncuları kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda yaşanan son gelişme taraftarları yıktı. Okan Buruk'un hayalleri suya düştü! 30 milyon euroluk yıldız oyuncu Galatasaray'a resti çekti. Bu kabul edilemez.

OKAN BURUK'UN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta sahaya ek takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılılardan ilk kötü haber geldi. Akşam'da yer alan habere göre Süper Lig devi Galatasaray, uzun süredir ilgilendiği Wendel için radikal bir adım attı. Sarı-kırmızılılar, Rus ekibi Zenit ile yaptığı pazarlıkları sonlandırma kararı aldı.

yeni-proje-2024-07-24t103647-073.jpg

30 MİLYON EUROLUK YILDIZ OYUNCU GALATASARAY'A RESTİ ÇEKTİ! BU KABUL EDİLEMEZ

Galatasaray, Zenit St.Petersburg ile sürdürdüğü Wendel görüşmelerini dondurdu. Rusya'dan Championat'ın haberine göre; Galatasaray, Wendel için son olarak Zenit'e bonuslar dahil toplam 17 milyon euro'luk bir teklif yaptı ancak Rus kulübü, bu teklifi geri çevirdi. Wendel'in Galatasaray'a gitme isteğine karşın Zenit, oyuncusunu bu rakama bırakmaya yanaşmadı. Rusya'daki diğer haber kaynaklarında, Zenit'in Wendel için 30 milyon euro istediği ve bu paranın önemli bir kısmını da peşin talep ettiği belirtildi.

yeni-proje-2024-07-24t103658-007.jpg

Zenit Başkanı Alexander Medvedev, Galatasaray'ın ilgilendiği Brezilyalı orta saha Wendel için 21 Temmuz'da açıklamalarda bulunmuştu. Galatasaray ile Wendel için anlaşmaya vardıkları iddialarını yanıtlayan Medvedev, "Wendel'in Galatasaray ile anlaşmaya vardığı iddiaları doğru değil. Wendel, Zenit'in oyuncusu." ifadelerini kullandı. Wendel, 2020 yılında Benfica'dan 20 milyon Euro karşılığı Zenit'in yolunu tutmuştu. Zenit'te 124 maçta süre bulan Brezilyalı yıldız 20 gol, 25 asistlik performans ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN