Netflix resmen duyurdu! Fenerbahçe'nin efsane isminin filmi çekilecek: "Tüm dünyaya yayılan bir başarı hikayesi..."

Netflix resmen duyurdu! Fenerbahçe'nin efsane isminin filmi çekilecek: "Tüm dünyaya yayılan bir başarı hikayesi..."

Dünyanın önde gelen online dizi ve film platformlarından biri olan Netflix, Fenerbahçe'nin efsane isminin hayatını ele alacak. Netflix, söz konusu gelişmeyi resmen duyurdu.

Galatasaray'ın efsane ismi, teknik direktör Fatih Terim'in hayatının ele alındığı 'TERİM' adlı belgeseli 2022 yılında yayınlayan ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix, bu kez de Fenerbahçe'nin efsane isminin hayatını çekme kararı aldı. Netflix, sarı-laciverti taraftarları heyecanlandıran gelişmeyi resmen duyurdu.

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix, 13 Ocak 2012'de hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter Küçükandonyadis'in hayatının ele alınacağı "Lefter:Bir Ordinaryüs Hikayesi" isimli filmin yakında izleyiciyle buluşacağını açıkladı.

Yapılan açıklamada "Büyükada'dan tüm dünyaya yayılan bir başarı hikayesi. Lefter "Bir Ordinaryüs Hikayesi" yakında sadece Netflix'te." ifadelerine yer verildi.

Filmin oyuncu kadrosunda Erdem Kaynarca, Halit Ergenç, Deniz Işın, Neslihan Gürbüz gibi isimler yer alacak.

Taff Pictures & Ark Pictures yapımı olan "Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi" filmde Küçükandonyadis'i Erdem Kaynarca’nın canlandıracağı öğrenildi. Senaryosu Ayşe İlker Turgut tarafından yazılan filmde yönetmen koltuğunda Can Ulkay oturacak.

Netflix'in paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim alırken özellikle sarı-lacivertli taraftarlarda büyük heyecan yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN