Muslera'nın maaşı belli oldu: 1+1'lik yeni sözleşme

Muslera'nın maaşı belli oldu: 1+1'lik yeni sözleşme

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, Fernando Muslera ile 1+1 yıllık yeni bir sözleşme için anlaştığı öne sürüldü. Tecrübeli kalecinin sarı-kırmızılı kulüpten alacağı yıllık ücretin 2.5 milyon euro olduğu belirtildi.

Galatasaray, milli ara döneminde iç transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek'in liderliğinde somut adımlar atılıyor. Sabah gazetesinin haberine göre, Galatasaray yönetimi, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile 1+1 yıllık yeni bir sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya vardı. Muslera'nın bu sözleşme kapsamında sezon başına 2.5 milyon euro kazanacağı belirtiliyor.

Ayrıca, Galatasaray'da iç transferde Lucas Torreira ve Barış Alper Yılmaz ile de sözleşmelerin uzatıldığı bildirildi. Bu hamlelerle takım içi denge ve istikrarın korunması hedefleniyor.

Transferde Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'a yapılan maaş iyileştirmelerinin ardından, genç oyunculardan Abdülkerim Bardakcı'ya da zam yapılacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN