Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 4-1 kazandıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Mourinho basın toplantısında Okan Buruk için " Eminim Hollywood’dakiler de onu izlemiştir." dedi.
Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan sarı-lacivertliler, Anderson Talisca’nın hat-trick’i ve Milan Skriniar’ın 1 golüyle maçı 4-1 kazandı.
Karşılaşma sonunda yapılan basın toplantısında Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu.
Galatasaray derbisi sonrası Okan Buruk ile yaşanan olayın sorulması üzerine Portekizli teknik adam, "Şampiyonluk yarışı hakkında cevap vermek istemiyorum. Cevap tehlikeli olabilir. Galatasaray maçı sonrası yaşanılanlarla ilgili ise bence bir görüntü bin kelimeden çok daha iyidir. Ben anlatırsam benim versiyonum olur. Tabii ki Galatasaray Teknik Direktörü’nün kendi versiyonu vardır. Görüntüler kendisi konuşur, herkes de gördü. Eminim Hollywood’dakiler de izlemiştir. Bir görüntü, bin kelimeden iyidir" ifadelerini kullandı.