Lille maçının ardından Fenerbahçe'den kovuldu! Jose Mourinho milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Lille maçının ardından Fenerbahçe'den kovuldu! Jose Mourinho milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Kadrosuna birçok yıldızı ekleyen sarı-lacivertlilerde gözler takımdan ayrılacak isimlere çevrildi. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Lille maçının ardından Fenerbahçe'den kovuldu! Jose Mourinho milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'e bu sefer hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dün akşam Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Lille ile karşılaşan sarı-lacivertliler elenmek zorunda kaldı. Kritik maçın ardından gelen ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Lille maçının ardından Fenerbahçe'den kovuldu! Jose Mourinho milli yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Sonunda Sevilla'dan En Nesyri transfer eden sarı-lacivertlilerde yeni bir ayrılık haberi geldi. Çıkan iddialara göre Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Lille maçının kadrosuna alınmayan Emre Mor için Eyüpspor devreye girdi. Jose Mourinho'nun gözüne girmeyi başaramayan ve şu ana kadar hiçbir resmi maçta görev almayan Emre Mor, Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor'a uzun süren görüşmelerin ardından evet dedi.

yeni-proje-2024-08-14t111319-489.jpg

LILLE MAÇI SONRASI JOSE MOURINHO BİLETİNİ KESTİ! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Şampiyonlar Ligi'nde Lille karşısında turu uzatmalarda kaybeden Fenerbahçe'de kadroya alınmayan Emre Mor hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. İsmi Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazılmayan ve Süper Lig'de de süre alamayan Emre Mor, Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor'a evet dedi.

yeni-proje-2024-08-14t111332-465.jpg

Jose Mourinho'nun gözüne giremeyen ve kadroda düşünülmeyen isimlerden bir tanesi olan Emre Mor'un, Lille maçının ardından takım arkadaşlarıyla vedalaşması ve Eyüpspor'a önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor. Arda Turan'ın, Emre Mor'u takımında çok görmek istediği ve Eyüpspor'da yeniden eski günlerdeki performansını sergileyeceğine dair inancının tam olduğu iddia edildi. Geride bıraktığımız sezonda kiralık olarak gittiği Fatih Karagümrük'te 13, Fenerbahçe'de ise 8 maçta görev yapan Emre Mor, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN