Kerem Aktürkoğlu'nun yeni takımı herkesi şaşırttı! Büyük sürpriz: 14 milyon euro...

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni takımı herkesi şaşırttı! Büyük sürpriz: 14 milyon euro...

Üst üste iki kez Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşarak ligdeki şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray, milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Milli golcünün yeni durağı herkesi şaşırttı.

Süper Lig'de Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Son dönemde sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini toplayan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor. Milli yıldızın yeni takımı herkesi şaşırttı.

Geride bıraktığımız sezon elde ettiği 102 puan ile tarihi bir şampiyonluk elde eden Galatasaray, milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; İspanyol ekibi Real Sociedad'ın da transfer gündemine gelen 25 yaşındaki golcü oyuncu, büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. Golcü oyuncunun yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Arjantinli süper yıldız Lionel Messi'nin de formasını giydiği MLS ekibi Inter Miami'nin Kerem Aktürkoğlu'nu gündemine aldığı öne sürüldü.

Galatasaray'ın, Inter Miami'nin Kerem Aktürkoğlu için sunduğu 14 milyon euroluk transfer teklife sıcak baktığı, pazarlıklarla bonservis bedelini yukarı çekmeye çalışacağı ileri sürüldü. Milli yıldızın da Messi ile takım arkadaşı olmak için bu teklife sıcak bakabileceği iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması altında 54 karşılaşmada görev alan Kerem Aktürkkoğlu, bu karşılaşmalarda 15 gol 9 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN