Kerem Aktürkoğlu Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti: 11 yıl sonra bir ilki başardı

Kerem Aktürkoğlu Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti: 11 yıl sonra bir ilki başardı

Benfica'ya transfer olduğu günden bu yana etkileyici bir performansa imza atan Kerem Aktürkoğlu, Devler Ligi'nde 11 yıl sonra bir ilke imza atarak tarihe geçti.

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan ayrılarak Portekiz devi Benfica'ya transfer olan milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti.

Portekiz devine transfer olduğu günden bu yana ortaya koyduğu performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Kerem Aktürkoğlu, Devler Ligi'nde tarihe geçen bir performansa imza attı.

son olarak bu akşam takımının Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında Atletico Madrid'i 4-0 mağlup ettiği müsabakada İspanyol devinin filelerini sarsan milli yıldız, 11 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi.

Milli golcü, Opta'nın aktardığına göre; Şampiyonlar Ligi tarihinde Ümit Karan (2001, Galatasaray) ve Arda Turan'ın (2013, Atletico) ardından bir takımın formasıyla çıktığı ilk iki maçta gol atan üçüncü Türk oyuncu oldu.

25 yaşındaki golcü oyuncu Benfica forması altında 5 karşılaşmada görev alırken takımına 4 gol 2 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN