Kartal'ın tarihine geçmişti! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Yollar ayrılıyor...

Kartal'ın tarihine geçmişti! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Yollar ayrılıyor...

Süper Lig'de yeni sezona galibiyetle başlayan Beşiktaş, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Siyah-beyazlı ekipte sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere...

Sezonu Süper Kupa'daki Galatasaray galibiyetiyle açarak tarihi bir zafer elde eden Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezonun ilk karşılaşmasında Samsunspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle döndü. Sezona üst üste galibiyetlerle başlayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Yaz transfer döneminde kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirerek taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş, bir yandan da kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlıyor. Kartal, bu doğrultuda tarihe geçen yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Mynet'in haberine göre; Gazeteci Mehmet Demirkol, siyah-beyazlı ekibin, geçtiğimiz kış transfer döneminde 10 milyon euo bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Arnavut orta saha oyuncusu Ernest Muçi ile yollarını ayıracağını açıkladı.

Beşiktaş'ta Ernest Muçi gözden düştü - Habervakti, son dakika haber, haber, güncel haberler, gazeteler

"SATILIYOR"

Demirkol, yıldız orta saha oyuncusunun geleceği hakkında "Ciddi bir kaynaktan duyduğuma göre; Beşiktaş'ta Ernest Muci satılıyor.” açıklamasına imza attı.

Geçen sezon kış transfer döneminde 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan Arnavut yıldız, siyah-beyazlı ekibin tarihindeki en pahalı ikinci transfer olarak Beşiktaş'ın tarihine geçmişti.

"TARİHE GEÇMİŞTİ"

Geçen sezon 18 Mayıs'ta oynana Hatayspor karşılaşmasından bu yana siyah-beyazlı forma altında görev alamayan 23 yaşındaki hücuma yönelik orta saha oyuncusu, Beşiktaş forması altında toplamda 17 karşılaşmada görev alırken 4 gole imza attı.

Kartal'ın Arnavut orta saha oyuncusu ile yollarını kısa süre içerisinde resmi olarak ayırması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN