Kartal yeni golcüsüne kavuşuyor! Süper Lig'in eski gol kralı Beşiktaş'a transfer oluyor...

Kartal yeni golcüsüne kavuşuyor! Süper Lig'in eski gol kralı Beşiktaş'a transfer oluyor...

Yeniden yapılanmaya gitmesi beklenen Beşiktaş, Süper Lig'in eski gol kralını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Gabriel Paulista'yı kadrosuna katarak yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, bu kez gözünü golcü takviyesine dikti. Kartal, Süper Lig'in eski gol kralını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Ante Rebic ve Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş, Süper Lig'in eski gol kralı için harekete geçti.

Fanatik'in haberine göre; Hatayspor formasını terlettiği dönemde Süper Lig'i sallayarak gol krallığı yaşayan Aaron Boupendza Beşiktaş'ın radarına girdi. Son olarak MLS ekibi Cincinnati formasını terleten golcü oyuncu için Beşiktaş girişimde bulundu.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 27 yaşındaki Gabonlu golcü, MLS ekibinin forması altında görev aldığı 31 karşılaşmada 9 gol 4 asiste imza attı. Yıldız golcü, 2020-21 sezonunda Süper Lig'de attığı 22 gol ile gol krallığı sevinci yaşamıştı. Kartal'ın golcü oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu ileri sürüldü.

Yıldız golcünün Türkiye'ye dönme fikrine sıcak bakabileceği ve Beşiktaş'a 'evet' diyebileceği iddia edildi.

Boupendza, Süper Lig'e dönmek için haber bekliyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN