Kanarya'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Kartal'ın yıldızı Fenerbahçe'ye imzayı atıyor...

Kanarya'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Kartal'ın yıldızı Fenerbahçe'ye imzayı atıyor...

Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'a tarihi bir transfer çalımı atmaya hazırlanıyor.

Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı Şampiyonlar Ligi'nde ise grup aşamasına kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, tarihi transfer hamlesi için düğmeye bastı. Kanarya, ezeli rakibi Beşiktaş'ın yıldız ismini kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Transfer sezonunun açıldığı günden bu yana Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan'ı kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez de Cenk Tosun'u transfer etmeyi amaçlıyor.

Gazeteci Övünç Özdem'in aktardığına göre; Kadrosundaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın golcü ismi Cenk Tosun'a kancayı taktı.

Cenk Tosun'un kısa süre içerisinde Fenerbahçe'ye imza atabileceğini öne süren Özden, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada "Beşiktaş ile 1 yıldır süren sözleşme görüşmelerinden sonuç çıkmaması, Cenk’i Beşiktaş’tan ayrılma aşamasına getirdi. Fenerbahçe Cenk’in sözleşme şartlarını kabul etmesi halinde anlaşma kısa süre içinde imzalanabilir." ifadelerini kullandı.

t25-cenk-tosun-taraftarin-des-438.webp

Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan 33 yaşındaki golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması altında 47 karşılaşmada görev alırken takımına 11 gol 8 asistlik katkı sundu.

Yıldız golcü Avrupa Şampiyonası'nda oyuna sonradan dahil olduğu Çekya maçında attığı golle Türkiye'nin gruptan çıkmasını sağlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN