Kanarya'da sürpriz veda: Fenerbahçe bir ayrılığı daha resmen açıkladı!

Kanarya'da sürpriz veda: Fenerbahçe bir ayrılığı daha resmen açıkladı!

Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Fenerbahçe, bir ayrılığı daha resmen duyurdu.

Süper Lig'in 4.hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, bir ismiyle daha yollarını ayırdı. Kanarya, ayrılığı resmen açıkladı.

Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, bir ismiyle daha yollarını resmen ayırdığını duyurdu.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Umut Nayir, Michy Batshuayi, Tiago Çukur, Joshua King, Crespo ve Ferdi Kadıoğlu ile yollarını ayıran Fenerbahçe bu kez de orta saha oyuncusu Miha Zajc ile ayrılık yaşadı.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Futbolcumuz Miha Zajc’ın kiralık olarak transferi için Fransız ekibi Toulouse ile 1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Miha Zajc’a başarılı bir sezon dileriz.”

30 yaşındaki orta saha oyuncusu Fenerbahçe forması altında 123 karşılaşmada görev alırken takımına 20 gol 7 asistlik katkı sundu.

Resmi - Miha Zajc, yeniden Fenerbahçe'de | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN