İtalyan devinin dünya yıldızı Beşiktaş'a! Kartal bombayı patlatıyor...

İtalyan devinin dünya yıldızı Beşiktaş'a! Kartal bombayı patlatıyor...

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, transferde kolları sıvadı. Kartal, İtalyan devinin dünya starına kancayı taktı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde mücadele ettiği Ankaragücü'nü eleyerek finale yükselen Beşiktaş, takviye operasyonuna başladı. Siyah-beyazlı ekip, İtalyan devinin dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş, önceliği savunma takviyesine verdi. Bir yandan teknik adam arayışlarını hızlandıran siyah-beyazlı ekip, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti.

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı planlıyor. Kartal, bu hedef doğrultusunda gözünü İtalya'ya dikti.Stefan de Vrij - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; İtalyan devi İnter formasını terleten Hollandalı savunma oyuncusu Stefan de Vrij Beşiktaş'a önerildi. Siyah-beyazlı kurmaylar, güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 32 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için bilgi aldı.

Bu sezon İnter forması altında 32 karşılaşmada görev alan tecrübeli savunma oyuncusu bu karşılaşmalarda 1 gole imza attı. Hollandalı yıldızın İnter ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN