İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho milli yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Süper Lig ekibine 3 yıllığına imzayı attı

İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho milli yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Süper Lig ekibine 3 yıllığına imzayı attı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getiren sarı-lacivertli yönetimde transfer çalışmaları sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ayrılık ile şok yaşayacak. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho milli yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Süper Lig ekibine 3 yıllığına imzayı attı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu elinden kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Jose Mourinho'nun yönetimi doğrultusunda transfer hamleleri gerçekleştiren sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak yıldız oyuncunun bileti kesildi. İsmail Kartal sahaya ayak bastırmıyordu! Mourinho milli yıldızı Fenerbahçe'den kovdu. Süper Lig ekibine 3 yıllığına imzayı attı.

İSMAİL KARTAL SAHAYA AYAK BASTIRMIYORDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Emre Mor kulüpten ayrılıyor. Uzun süredir kendine kulüp arayan milli oyuncu Süper Lig'de kendine kulüp buldu. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun yeniş takımı ise herkesi şaşırttı.

yeni-proje-2024-08-28t125727-996.jpg

MOURINHO MİLLİ YILDIZI FENERBAHÇE'DEN KOVDU! SÜPER LİG EKİBİNE 3 YILLIĞINA İMZAYI ATTI

Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük formaları giyen Emre Mor'un yeni takımı yine Süper Lig'den oldu. Yıldız oyuncu, kanat arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor ile anlaşmaya vardı. Birçok takımla adı anılan hatta Almanya'ya geri döneceği bile iddia edilen Emre Mor herkesi ters köşe yaptı. Mavi yeşilli ekibin, Fenerbahçe ile de anlaşmaya vardığı ve Emre Mor'u yarın Rize'de sağlık kontrollerinden geçirmeyi planladığı öğrenildi.

yeni-proje-2024-08-28t125742-669.jpg

2022-2023 sezonundan bu yana Fenerbahçe forması giyen Emre Mor'un sarı-lacivertliler ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecekti. Kanarya'nın yeni sözleşme uzatmama kararını aldığını öğrenen Emre Mor, bu gelişmenin ardından Çaykur Rizespor'a transfer olmaya ikna oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN