Hasan Arat kapıyı gösterdi! Yıldız futbolcuya daha fazla katlanamadı: Sözleşmeyi feshetti

Hasan Arat kapıyı gösterdi! Yıldız futbolcuya daha fazla katlanamadı: Sözleşmeyi feshetti

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda hangi futbolcuların takımdan ayrılacağı merak konusu oldu. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Hasan Arat kapıyı gösterdi! Yıldız futbolcuya daha fazla katlanamadı. Sözleşmeyi feshetti! İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda takımdan gidecek isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Hasan Arat kapıyı gösterdi! Yıldız futbolcuya daha fazla katlanamadı. Sözleşmeyi feshetti.

HASAN ARAT KAPIYI GÖSTERDİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şoke etti. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, bir süredir sözleşme fesih görüşmelerinin yürütüldüğü Gambiyalı savunma oyuncusuyla anlaşmaya varıldı.

yeni-proje-2024-08-29t163840-209.jpg

YILDIZ FUYBOLCUYA DAHA FAZLA KATLANAMADI! SÖZLEŞMEYİ FESHETTİ

Adı Yunanistan kulübü PAOK ile geçen Colley'in Beşiktaş ile sene sonunda sona erecek sözleşmesini kısa sürede sonlandırması bekleniyor. Şubat 2023'te Serie A takımı Sampdoria'dan 2.3 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a transfer olan Colley, siyah-beyazlı forma altında 46 maça çıktı.

yeni-proje-2024-08-29t163858-298.jpg

Beşiktaş'ta daha ziyade skorerliğiyle öne çıkan 31 yaşındaki stoper, attığı 8 golle dikkat çekti. Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş kariyerinde ayrıca bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN