Galatasaray'ın yıldızı, dünya yıldızlarını geride bıraktı! Herkes onu konuşuyor: Akılalmaz istatistik...

Galatasaray'ın yıldızı, dünya yıldızlarını geride bıraktı! Herkes onu konuşuyor: Akılalmaz istatistik...

Bu sezon Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'da yıldız futbolcu, dünya yıldızlarını geride bırakarak dikkatleri üzerine çekti.

Bu akşam Trendyol Süper Lig'de 29. hafta karşılaşmasında evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek Galatasaray'ın yıldız ismi dünya yıldızlarını geride bıraktı. Sarı-kırmızılı ekibe imza attığı günden bu yana taraftarların sevgilisi haline gelen yıldız futbolcu, dikkatleri üzerine çekti.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde İngiliz devi Tottenham'dan ayrılarak 9.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez, sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Bu sezon 25 maçta görev alarak takımına 3 gol 2 asistlik katkı sunan tecrübeli savunma oyuncusu, dünyanın en hızlı stoperleri listesine adını yazdırdı.

Resim

Medyascope'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Kolombiyalı Davinson Sanchez'in, Uluslararası Spor Çalışmaları Merkezi (CIES) tarafından yapılan bir araştırma sonucunda dünyanın en hızlı 3. stoperi olduğu açıklandı.

İşte dünyanın en hızlı stoperleri listesi...

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN