Galatasaray'ın sol bek hasreti sona eriyor! Dünya yıldızı Cimbom'a imza atmaya çok yakın

Galatasaray'ın sol bek hasreti sona eriyor! Dünya yıldızı Cimbom'a imza atmaya çok yakın

Galatasaray'dan transfer sezonunu kapatacak dev hamle geldi. Sol bek hasretiyle yanıp tutuşan Galatasaray aradığı futbolcuyu buldu. Dünya yıldızı sarı kırmızılı ekiple anlaşma yolunda ilerliyor. İşte o transfer...

BURAK ÖZTOPRAK

Galatasaray'da sol bek arayışları sona eriyor. Dünya yıldızıyla anlaşma yolunda ilerleyen sarı kırmızılı ekip olumlu yanıt aldı. Genç yetenek Süper Lig'de top sürmeye hazırlanıyor. İşte beklenen transfer...

GALATASARAY MONACO İLE MASAYA OTURDU

Galatasaray, bir süredir devam eden sol bek arayışlarında aradığı ismi Fransa’da buldu. Sarı-kırmızılı ekip, Monaco'nun Senegalli yıldızı İsmail Jakobs için transfer görüşmelerine resmen başladı. Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcuyu ilk etapta kiralamak için Monaco ile masaya oturdu.

1,84 metre boyundaki atletik futbolcu, hem güçlü fiziği hem de sürati ile dikkat çekiyor. Savunma ve hücum organizasyonlarında etkin rol oynayabilen Jakobs, Galatasaray'ın sol kanatta aradığı dinamizmi sağlayabilir.

jakobs-koeln.jpg

GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR

Monaco'da sergilediği performansla Avrupa’nın dikkatini çeken Jakobs'un güncel piyasa değeri ise 8 milyon euro olarak değerlendiriliyor. Galatasaray, bu transferle hem defansif zaafiyetleri kapatmayı hem de hücumda daha etkili olmayı hedefliyor. Futbolcunun da transfere olumlu baktığı bilinirken, görüşmelerin olumlu ilerlemesi durumunda Jakobs, kısa süre içinde Galatasaray forması giyebilir.

Transfer süreciyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Jakobs’un Galatasaray’a katılması, sarı-kırmızılıların kadro derinliğine önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN