Galatasaray'ın eski yıldızından sürpriz imza! Amedspor'a transfer oldu...

Galatasaray'ın eski yıldızından sürpriz imza! Amedspor'a transfer oldu...

Yeni sezon çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray'ın eski yıldızı sürpriz bir anlaşmaya imza atarak herkesi ters köşe yaptı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın eski yıldızının yeni takımı herkesi şaşırttı. Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı, Trendyol 1. Lig'in yeni ekibi Amedspor'a transfer oldu.

2018 yılında dönemin teknik adamı Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Galatasaray'a transfer olan ve 2022 yılında sarı-kırmızılı ekibe veda ederek Eyüpspor'a imza atan 32 yaşındaki savunma oyuncusu Ömer Bayram, sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

Eyüpspor ile yollarını ayıran deneyimli savunma oyuncusu yeni sezonda Ersun Yanal yönetimindeki Amedspor'da forma giyecek.

Amedspor'un sosyal medya hesabı aracılığıyla yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Hoşgeldin Ömer Bayram! Daha önce Eyüpspor forması giyen sol kanat Ömer Bayram, artık Amedspor forması giyecek! İmza töreninde Başkan vekilimiz Baran Durmaz hazır bulundu. Yeni sezonda TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan kulübümüzün başarısı için ter dökecek Ömer Bayram'a "Hoş geldin" diyoruz. Camiamıza hayırlı olsun!"

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN