Galatasaray'ın eski yıldızı Türkiye'ye geri döndü! Fatih Terim'in gözbebeğiydi: 1. Lig takımına imzayı attı...

Galatasaray'ın eski yıldızı Türkiye'ye geri döndü! Fatih Terim'in gözbebeğiydi: 1. Lig takımına imzayı attı...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın eski yıldızı Türkiye'ye geri döndü. Aslan'ın eski yıldızının yeni takımı herkesi şaşırttı. Transfer resmen açıklandı.

Bu akşam Süper Kupa'da Beşiktaş ile şampiyonluk için mücadele edecek olan olan Galatasaray'ın eski yıldızı Türkiye'ye geri döndü. Aslan'ın eski yıldızı, Trendyol 1. Lig takımına imzayı attı.

2020 yılının yaz transfer döneminde Fatih Terim'in raporu sonucunda İngiliz ekibi Stoke City'den kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan orta saha oyuncusu Peter Etebo, sürpriz bir anlaşmaya imza atarak Türkiye'ye geri döndü. Nijeryalı orta saha oyuncusunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Gençlerbirliği, Galatasaray'ın eski yıldızı Peter Etebo'yu kadrosuna kattı.

Kırmızı-siyahlı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hoş Geldin Oghenekaro Peter Etebo Gençlerbirliği’miz, Nijeryalı orta saha oyuncusu Oghenekaro Peter Etebo’yla 2 yıllık anlaşmaya imza attı.

Yeni sezon transfer çalışmalarını devam ettiren kırmızı-karalarımız, Nijeryalı orta saha oyuncusu Oghenekaro Peter Etebo’yla anlaştı. Türkiye liglerinde Galatasaray A.Ş. forması da giymiş olan tecrübeli oyuncuyla Gençlerbirliği’miz 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Nijeryalı tecrübeli orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca sırasıyla; Feirense, Warri Wolves FC, Las Palmas, Stoke, Getafe, Galatasaray, Watford, Aris, takımları formasını giydi. Oghenekaro Peter Etebo’ya ailemize hoş geldin diyor, kırmızı-kara forma altında başarılar diliyoruz."

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN